Cmentarze w Gdańsku - prośba o zdjęcie
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
MałgorzataT

Gdańsk Cmentarz Jadwigi i Salvator
Ponawiam prośbę, może w okresie Wszystkich Świętych , ktoś odwiedzi te cmentarze i zrobi zdjęcia grobów.
-
Michał_Kazimierz

-
Wiśniewski_Adam

Dzień dobry,
Cmentarz Salvator ul. Cmentarna 2 - Kwatera 5 Rząd 7 Grób 12 - Stefania Podgajna
proszę o podanie adresu priv.
Pozdrawiam, Adam
Cmentarz Salvator ul. Cmentarna 2 - Kwatera 5 Rząd 7 Grób 12 - Stefania Podgajna
proszę o podanie adresu priv.
Pozdrawiam, Adam
-
MałgorzataT

Dziękuje, napisałam wiadomość .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Wiśniewski_Adam

Proszę,
wysłane.
Adam
wysłane.
Adam
Re: Cmentarz Łostowice - Gdańsk
Być może spóźniłem się troszkę z prośbą jako to już po świętach, nie mniej proszę o zdjęcie nagrobku Stanisława Strzelca:
Cmentarz Łostowicki
kw. 15
rz. 6
nr 16
https://cmentarze-gdanskie.pl/chapter_7 ... F18110A707
Dziękuję i życzę miłego spaceru.
Cmentarz Łostowicki
kw. 15
rz. 6
nr 16
https://cmentarze-gdanskie.pl/chapter_7 ... F18110A707
Dziękuję i życzę miłego spaceru.
- wspomnienia3

Witam
Potrzebuję pomocy w Gdańsku na Cmentarzu Centralny-Srebrzysko.
Jankowscy Rejon IX -Kwatera IX - Rząd 4 - Numer 8.
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam. Beata
* Moderacja adresu e-mail. Proszę uprzejmie nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
Potrzebuję pomocy w Gdańsku na Cmentarzu Centralny-Srebrzysko.
Jankowscy Rejon IX -Kwatera IX - Rząd 4 - Numer 8.
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam. Beata
* Moderacja adresu e-mail. Proszę uprzejmie nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum > Regulamin
-
Raszliński_Michał

Zdjęcia z Cmentarza Srebrzysko w Gdańsku. Proszę o kontakt na priv osób zainteresowanych zdjęciem nagrobków pochowanych na cmentarzu Srebrzysko w Gdańsku. Mieszkam w Gdańsku i chętnie pomogę.
Witam,Raszliński_Michał pisze:Zdjęcia z Cmentarza Srebrzysko w Gdańsku. Proszę o kontakt na priv osób zainteresowanych zdjęciem nagrobków pochowanych na cmentarzu Srebrzysko w Gdańsku. Mieszkam w Gdańsku i chętnie pomogę.
Chcę jedynie zwrócić uwagę, że ja w dalszym ciągu czekam na zdjęcie z cmentarza Łostowickiego (info powyżej). Jeśli po drodze, byłbym bardzo wdzięczny. Dziekuję.
[quote="pstrzel"]Być może spóźniłem się troszkę z prośbą jako to już po świętach, nie mniej proszę o zdjęcie nagrobku Stanisława Strzelca...[/quote]
Witam,
Piotrze, to zdjęcie jeszcze cię interesuje? Jeśli tak, to w poniedziałek (jeśli nie będzie lało) mogę się tam przespacerować.
Witam,
Piotrze, to zdjęcie jeszcze cię interesuje? Jeśli tak, to w poniedziałek (jeśli nie będzie lało) mogę się tam przespacerować.
Pozdrawiam - Wiesław
Jak najbardziej dalej mnie ono interesuje. Dziękuję za pamięć.Talos pisze:Witam,pstrzel pisze:Być może spóźniłem się troszkę z prośbą jako to już po świętach, nie mniej proszę o zdjęcie nagrobku Stanisława Strzelca...
[quote="pstrzel"]Jak najbardziej dalej mnie ono interesuje. Dziękuję za pamięć.[/quote]
Witam,
OK! Wysłałem na priv... przynajmniej w taki sposób mogłem się odwdzięczyć za Twoją pomoc. Zresztą byłem pierwszym, który zareagował na Twoją ofertę ("Family Search zasoby pod kłódką - pomogę") w naszym serwisie. Powodzenia życzę.
Witam,
OK! Wysłałem na priv... przynajmniej w taki sposób mogłem się odwdzięczyć za Twoją pomoc. Zresztą byłem pierwszym, który zareagował na Twoją ofertę ("Family Search zasoby pod kłódką - pomogę") w naszym serwisie. Powodzenia życzę.
Pozdrawiam - Wiesław
Super dzięki, ściągnąłem.Talos pisze:Witam,pstrzel pisze:Jak najbardziej dalej mnie ono interesuje. Dziękuję za pamięć.
-
MałgorzataT

Ponawiam prośbę , może ktoś wybierze się w najbliższym czasie na cmentarz i wykona zdjęcie.
Cmentarz Jadwigi ul. Góreckiego 12 - Kwatera 7 Rząd 6 Grób 11 i 12 - Janina Podgajna zd. Korsztun i Mirosław Korsztun .
Dziękuję.
Cmentarz Jadwigi ul. Góreckiego 12 - Kwatera 7 Rząd 6 Grób 11 i 12 - Janina Podgajna zd. Korsztun i Mirosław Korsztun .
Dziękuję.
[quote="MałgorzataT"]Ponawiam prośbę , może ktoś wybierze się w najbliższym czasie na cmentarz i wykona zdjęcie.[/quote]
Witam,
Twoja prośba, Małgosiu została wysłuchana. Dziś specjalnie dla Ciebie przejadę się na ten cmentarz - czekaj cierpliwie na fotki.
Wysłałem na priv.
Witam,
Twoja prośba, Małgosiu została wysłuchana. Dziś specjalnie dla Ciebie przejadę się na ten cmentarz - czekaj cierpliwie na fotki.
Wysłałem na priv.
Pozdrawiam - Wiesław