poszukiwana osoba z portalu www.moikrewni.pl

w tym bazy PTG : Geneteka, Metryki .. Nasze bazy, Wyszukiwarki na Genealodzy.pl oraz szukaj w Postach i Tematach.. na Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

emamar

Sympatyk

Post autor: emamar »

Witam wszystkich,
na portalu moikrewni.pl odnalazłam informację o długo poszukiwanej przeze mnie osobie, tj. Stefanie Świat, s. Władysława i Balbiny. Administratorem tej osoby jest Pani Aleksandra Nowak... i tyle.
Czy ktoś z forumowiczów zna może jakikolwiek sposób na skontaktowanie się z ww. osobą? Portal nie podaje adresu mejlowego, a po zalogowaniu się na stronie również nie ma możliwości skontaktowania się z wybraną osobą:(
Być może ktoś z was zna sposób na rozwiązanie mojego problemu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Emilia
rbodziony

Sympatyk

Post autor: rbodziony »

jako ze moikrewni zostali wykupieni przez myheritage to samo jest teraz na myheritage i jest witryna aleksandry nowak ostatnio odwiedzona 17 kwietnia czy jakos tak moze tam dziala wysylanie maili :)
robert
Awatar użytkownika
poschadel

Sympatyk
Adept

Post autor: poschadel »

Niestety to nie ta Aleksandra.

Ja też zastanawiałem się, jak odszukać na MH osobę, która wyskakuje mi w wynikach na moikrewnych.
Nie znalazłem rozwiązania.
Wyszukiwarka na MH przeszukuje chyba myheritage.com, a nie .pl. Nie mogę odszukać żadnej osoby, która pojawia się w wynikach na moikrewnych.
Pozdrawiam
Krzysztof
zciszewicz

Sympatyk

Post autor: zciszewicz »

Witam!
Emilio,nie wiem jak się z tą osobą skontaktować ale ja też mam w swojej rodzinie osoby o nazwisku Świat i szukam informacji na ten temat.
Możesz mi napisać skąd pochodzili Stefan ,Władysław i Balbina
Pozdrawiam Zbyszek
emamar

Sympatyk

Post autor: emamar »

Witaj Zbyszku,
rodzina Świat, której poszukuję pochodzi z miejscowości Bzinek (gmina Bliżyn) oraz ze Skarżyska Kamiennej. Wiem również, że Władysław i Balbina Świat oprócz syna Stefana mieli jeszcze przynajmniej dwóch, prawdopodobnie Henryk i

Pozdrawiam,
Emila
zciszewicz

Sympatyk

Post autor: zciszewicz »

Moja prababcia Maria Świat urodziła się w 1890 roku w Zbęchach powiat śremski.Jej rodzice to Kazimierz i Maria.Wiem że miała liczne rodzeństwo.Pozdrawiam Zbyszek
michalmilewski

Sympatyk

Re: poszukiwana osoba z portalu www.moikrewni.pl

Post autor: michalmilewski »

emamar pisze:na portalu moikrewni.pl odnalazłam informację ....
Czy ktoś z forumowiczów zna może jakikolwiek sposób na skontaktowanie się z ww. osobą?
Miałem podobny problem z poszukiwaniem osób, które zamieściły niegdyś interesujące mnie dane na moichkrewnych.pl i okazało się, że w miarę dobrym rozwiązaniem jest wykorzystanie portalu nk.pl (czyli Naszej Klasy), ale warunkiem znalezienia takiej osoby jest dość rzadko występujące nazwisko, ewentualnie rzadka kombinacja imienia i nazwiska lub dwóch nazwisk w przypadku wielu kobiet (no i trzeba oczywiście liczyć na to, że dana osoba ma konto na nk.pl). W przypadku szukanej przez Ciebie Aleksandry Nowak będzie to niestety chyba niemożliwe :(
Dodam tylko, że próbowałem już tej metody ośmiokrotnie (same kobiety, na ogół z podwójnymi nazwiskami) i pięć razy doczekałem się pozytywnej odpowiedzi.
Mam nadzieję, że MH wywiąże się w końcu z danej kiedyś obietnicy, że dane przejęte z MK będą dostępne w ich wyszukiwarce osób - mija już przecież rok od wchłonięcia MK przez MH.
Pozdrawiam serdecznie,
Michał
Majewski_Dariusz

Sympatyk
Nowicjusz

Szukam - "Dorotka Marzena (zd. Jelińska)" z www.mo

Post autor: Majewski_Dariusz »

Witam ,
Poszukuje osoby która pod w/w nickiem była administratorem drzewa genealogicznego na www.moikrewni.pl. Bardzo prosze o kontakt.

Darek
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Ja nie jestem tą osobą, ale Jelińscy mnie interesują. Pogadamy? Jola
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Majewski_Dariusz

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Majewski_Dariusz »

witaj Jola
pewnie ze pogadamy :), ja szukam tej osoby ze względu na nazwisko Plichta w jej drzewie. O Jelińskich mam troche z parafi Klonowa w sieradzkim.
Jurek_Plieth

Sympatyk
Kontakt:

Poszukuję kontaktu z Magdaleną i Michałem Nowakowskimi

Post autor: Jurek_Plieth »

Jak w tytule posta. Smart Matches na http://www.MyHeritage.Pl wykazuje 100% zbieżność z pomiędzy pewnymi osobami z naszych drzew. Być może w/w są uczestnikami tegoż forum?
Dziękuję wszystkim za ew. pomoc w kontakcie.
Mój email: jerzy@plieth.com
Awatar użytkownika
madzia327

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Poszukuję kontaktu z Magdaleną i Michałem Nowakowskimi

Post autor: madzia327 »

Witam,
Poszukuję kontaktu do p. Andrzeja Stachowiaka, który w myheritage.com prowadzi witrynę rodzinną. Jako że nie posiadam wersji premium - nie mogę wysłać do niego wiadomości ani "zajrzeć" do drzewa z ograniczonym dostępem. Nie wiem jak do niego dotrzeć.
Może ktoś z opcją Premium pomógłby w nawiązaniu kontaktu. Nie wiem do końca jak to działa, ale byłabym bardzo zobowiązana.
Magda Wiśniewska
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

spróbuj przez genpol, zdaje się że jest zarejestrowany w genbazie
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Awatar użytkownika
madzia327

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Post autor: madzia327 »

Hmmm. Niestety nie znalazłam go tam. Albo źle szukam albo niestety go tam nie ma.
Może ktoś ma inny pomysł? Bardzo mi zależy na kontakcie do niego, bo nasze drzewa są bardzo mocno "Zazębione" :)
m
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

podałbym Ci ten adres, ale skoro swojego w profilu nie wpisałaś to nie mam jak
PW mam zajęte i nie wyślę a na forum nie podam skoro podał w rejestrowanym zbiorze genbazy
poszukaj - powinnaś znaleźć
a...57@interia.pl
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”