ewa_os pisze:
Czy mogłabym się dowiedzieć,z jakich dokumentów indeksowane są parafie ukraińskie?
Parafie opracowywane przez p. Danute Wójtowicz sa indeksowane na podstawie ksiag metrykalnych, ktore znajduja sie na mikrofilmach w AGAD. Co do zasobow opracowywanych przez inne osoby niestety nie orientuje sie.
Kołpacka_Anna pisze:Pani Marto, czy dotarł do Pani mój ostatni mail z uzupełnieniem zgonów parafii Kamieńczyk ( lata 1873-1877)? Jeśli nie to proszę o informację, pozdrawiam serdecznie, Anna Kołpacka
Witaj Aniu,
Wydaje mi sie, ze chyba jednak nie dotarl. Nie widze go nigdzie na poczcie ani na dysku. Czy moglabys przeslac go jeszcze raz?
kilka dni temu wysłałam mail na adres: geneteka@genealodzy.pl, a dzisiaj dostałam informację o jakimś błędzie, czy ten adres jest poprawny, czy wysłać na inny?
Właśnie otrzymałem zamówione przeze mnie spisy roczne z parafii Borszewice. Chętnie podzielę się z geneteką i wykonam indeksy tak, jak ze ślubami z lat 1863-1867.
Proszę Marto dopisz je do "Zasobów w trakcie indeksacji", aby ktoś nie dublował mojej pracy.
Są to śluby z lat 1839-1842 oraz 1868-1870 oraz urodzenia z lat 1878 i 1879
Mam pytanie do admistratorow geneteki - co stalo sie z parafia Domoslawice bedaca w bazie Marka Miniakowskiego bo po przejeciu przez geneteke jej nie widac?
Pozdrawiam Serdecznie!
Tomasz Roman