Szukam krewnej w Częstochowie
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Nie aktualne
Ostatnio zmieniony pt 25 mar 2011, 20:53 przez jarekf20, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj......?
....nie wiem jakie wpisać imię?
Trudno Ci pomóc bo nie podajesz żadnych danych.
Spróbuj zadać to pytanie na stronie Częstochowskich Genealogów.
Potrzebne są jakieś daty, nazwiska.
www.genealodzy.czestochowa.pl
pozdrawiam
Jacek Tomczyk
....nie wiem jakie wpisać imię?
Trudno Ci pomóc bo nie podajesz żadnych danych.
Spróbuj zadać to pytanie na stronie Częstochowskich Genealogów.
Potrzebne są jakieś daty, nazwiska.
www.genealodzy.czestochowa.pl
pozdrawiam
Jacek Tomczyk
-
skapska_honorata

Witam. Już od trzech lat szukam krewnych, którzy w XiX i XX wieku mieszkali w Częstochowie i okolicach i jeżeli mogę coś doradzić to przejrzenie Ksiąg Ludności w AP w Częstochowie. Są prowadzone na pierwszą literkę nazwiska. Ja w tym roku znalazłam trochę krewnych. Można wyczytać tam różne ważne informacje. Ja znalazłam zapiski z 1933 roku, więc może i dla Pana jest jakaś nadzieja. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. Honorata
nie aktualne
Ostatnio zmieniony pt 25 mar 2011, 20:55 przez jarekf20, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiesz, gdzie mieszkała w Gliwicach?
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Nie aktualne
Ostatnio zmieniony pt 25 mar 2011, 20:58 przez jarekf20, łącznie zmieniany 1 raz.
- PiotrGerasch

- Kontakt:
Proszę zapoznać się z kartą:
http://www.czestochowa.um.gov.pl/umc/ur ... mbol=SO014
i wystąpić do Prezydenta Miasta Częstochowy (sprawy prowadzi wydział spraw obywatelskich Urzędu Miasta Częstochowy; ul. Waszyngtona 5) z wnioskiem. W przypadku braku dostatecznego wykazania interesu prawnego, gmina zwróci się do poszukiwanej osoby o zgodę na udostępnienie jej danych osobowych.
Innej, logicznej i zgodnej z prawem ścieżki póki co nie widzę
pozdrawiam
http://www.czestochowa.um.gov.pl/umc/ur ... mbol=SO014
i wystąpić do Prezydenta Miasta Częstochowy (sprawy prowadzi wydział spraw obywatelskich Urzędu Miasta Częstochowy; ul. Waszyngtona 5) z wnioskiem. W przypadku braku dostatecznego wykazania interesu prawnego, gmina zwróci się do poszukiwanej osoby o zgodę na udostępnienie jej danych osobowych.
Innej, logicznej i zgodnej z prawem ścieżki póki co nie widzę
pozdrawiam