Przytkowice nieopodal Kalwarii Zebrzydowskiej

Mam listę, wykaz i pomogę w odszukaniu osób z tej listy, tego wykazu

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

ChojnackaMarta

Post autor: ChojnackaMarta »

Poszukuje informacji dotyczących Marianny Kukuły z domu Pasierbek ur. w 1878r a zmarłej 12.02.1945r i jej męża Piotra Kukuły ur. w 1872 zm. w 1932 - oboje są pochowani na cmentarzu w Przytkowicach. Jedną z ich córek była moja babcia Maria Cichoń z domu Kukuła. Za wszelkie informacje będę wdzięczna
julka_mars

Post autor: julka_mars »

Poszukuje informacji na temat Hardeckich urodzonych w Przytkowicach - według Pana listy powinny znajdować się tam cztery osoby. Za wszelka pomoc będę bardzo wdzięczna.
ziutek_w

Re: Przytkowice nieopodal Kalwarii Zebrzydowskiej

Post autor: ziutek_w »

Dzień dobry,

Dziękuję bardzo a wiadomość, jest ona dla mnie bardzo cenna.
Stanisław Bitner zmarły w 1993 roku to mój dziadek. Jeżeli byłby Pan uprzejmy podzielić się posiadanymi informacjami o moich przodkach to będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam:
Józef Włodarczyk
P.S. od kilku misiecy nie zaglądałem na to formu więc dopiero teraz odpisuję.
kfckong

Post autor: kfckong »

Dzień dobry, poszukuję informacji o rodzinie od strony Wiktorii Wasiuty (ur. 1907; z domu Owsiak), rodzice Ignacy i Anna z domu Kolasa. Wiem tylko, że pochodzili z parafii Przytkowice.

Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pomoc :)
Maciej
slawomirp

Post autor: slawomirp »

Poszukuję informacji na temat Katarzyny Zwierz, urodzonej 20.04.1905 r. w Przytkowicach. W 1933 roku wzięła ślub z Henrykiem Pabianem, ale nie jestem pewien, czy ślub był zawarty w Przytkowicach, bo pochodził on z innej parafii.

Jeśli nie jest to problemem, to można prosić o zdjęcie odpisu (o ile się znajdzie)?
Mejl powinien być widoczny w moim profilu. Ewentualnie proszę o podanie numeru domu, w którym się urodziła.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Posiadam listę, wykaz”