Prażmowski/Prażmowska -Poszukuje osób tym nazwisku
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Prażmowski/Prażmowska -Poszukuje osób tym nazwisku
Poszukuje Akt
czy posiada ktoś akta o Prażmowskich z mazowsza, niebędących jeszcze na stronie genealodzy.pl
czy posiada ktoś akta o Prażmowskich z mazowsza, niebędących jeszcze na stronie genealodzy.pl
Poszukuje Akt
taaaaadek 61
Staraj się podpisywać swoje posty. Przy okazji , nie gniewaj się, ale Mazowsze to Mazowsze.
Mam jedną osobę o nazwisko bardzo zbliżonym.Na wszelki wypadek podam.
-Prazimowska Maryanna , ur.1824 Michałów-Wrociszew, jej mąż to Mikołaj Pucek , ur.18.11.1820 w Bończa - Wrociszew, ślub w dniu 13 stycznia 1841 w Michałów - Wrociszew
PS. Przy okazji: Wejdź na swój post i zmień tytuł.Bo on nic a nic nie mówi.Wpisz w temacie nazwisko,imię , skąd(dot. osoby poszukiwanej)
Staraj się podpisywać swoje posty. Przy okazji , nie gniewaj się, ale Mazowsze to Mazowsze.
Mam jedną osobę o nazwisko bardzo zbliżonym.Na wszelki wypadek podam.
-Prazimowska Maryanna , ur.1824 Michałów-Wrociszew, jej mąż to Mikołaj Pucek , ur.18.11.1820 w Bończa - Wrociszew, ślub w dniu 13 stycznia 1841 w Michałów - Wrociszew
PS. Przy okazji: Wejdź na swój post i zmień tytuł.Bo on nic a nic nie mówi.Wpisz w temacie nazwisko,imię , skąd(dot. osoby poszukiwanej)
Tadeusz
Poszukuje osób o nazwisku Prażmowski/Prażmowska
Poszukuje osób o nazwisku Prażmowski/Prażmowska z woj. mazowieckiego chodzi mi o akta aktualnie nie będące w indeksacji genealodzy.pl (nie chodzi mi o osobę konkretną).
-
Prażmowski_Łukasz

-
poldecorwin

Witam moja ciotka Irena Berowska byla z domu Prazmowska corka Michala rodzonego brata Wladyslawa Beliny - Prazmowskiego, ciotka zmarala w 1999 roku w Lodzi , miala dwoch synow m.in Zbigniewa zmarlego w 2007 roku tez w Lodzi , grobowiec Berowskich i Prazmowskich jest na Powazkach niedaleko kosciola. Ciotka miala od 1937 do 1946 majatek Kaweczyn pow. sochaczewski. W kolumbarium na Powazkach jest ocalala plyta nagrobna Prazmowskich. Pozdrawiam
Pool de Corwin
Pool de Corwin
-
Prażmowski_Łukasz

-
Prażmowski_Łukasz

-
Prażmowski_Łukasz

-
Lubryczyński_Ireneusz