Nazwisko: Seredyński
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=36653&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Witam moi krewni pochodzą z wojutycz
Moderacja
Zwykle pomocne w poszukiwaniach jest podzielenie się wszystkimi informacjami które posiadasz.
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
Wojtek, moderator
Moderacja
Zwykle pomocne w poszukiwaniach jest podzielenie się wszystkimi informacjami które posiadasz.
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
Wojtek, moderator
Przepraszam, miałem małe zawirowanie z internetem stąd ten post taki " nijaki ". Nawiązując do tematu , moi krewni pochodzą z Wojutycz. Dzięki temu że jakiś czas temu dodano wiecej indeksów urodzeń parafi Wojutycze mogłem bardziej rozwinąć moje drzewo. Zauważyłem też co uważam może być wskazówka dla osób którzy też mają korzenie z tych rejonów że dużo osób przesiedliło się na ziemię odzyskane do Stargardu i miejscowości Przemocze. Pozdrawiam
Bartek
Bartek