Dzień dobry
Poszukuję informacji o Annie Amrogowicz urodzona 27 kwietnia 1929 roku w Słobudce Janowskiej, była córką Władysława Amrogowicza i Marii z domu Słobodzian. Wiem, że jej rodzice prawdopodobnie z jej bratem zamieszkali w Nysie, bo znalazłem tam ludzi o tym nazwisku, niestety nie byli zainteresowani rozmową. Bardzo mnie interesuje nazwisko, które Anna przyjęła po ślubie.
Pozdrawiam
T Skałka
Amrogowicz
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Amrogowicz
Byc może Anna wyjechała do Ameryki i wyszła za mąż za Franka Rozdębę. Nie wiem jednak czy to na pewno ona. Tu jest link z informacja o niej- https://www.myheritage.pl/research/coll ... ogowicz%29
Józek- Lubuskie Towarzystwo Genealogiczne
Amrogowicz
Do USA wyjechała siostra mojego dziadka, tamta Anna była ich kuzynką córką, brata ich ojca Władysława Amrogowicza.
Moderacja
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
Wojtek, moderator
Moderacja
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.
Wojtek, moderator