Amrogowicz

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

tomis1000

Sympatyk

Amrogowicz

Post autor: tomis1000 »

Dzień dobry

Poszukuję informacji o Annie Amrogowicz urodzona 27 kwietnia 1929 roku w Słobudce Janowskiej, była córką Władysława Amrogowicza i Marii z domu Słobodzian. Wiem, że jej rodzice prawdopodobnie z jej bratem zamieszkali w Nysie, bo znalazłem tam ludzi o tym nazwisku, niestety nie byli zainteresowani rozmową. Bardzo mnie interesuje nazwisko, które Anna przyjęła po ślubie.

Pozdrawiam
T Skałka
Awatar użytkownika
zefir454

Sympatyk
Kontakt:

Amrogowicz

Post autor: zefir454 »

Byc może Anna wyjechała do Ameryki i wyszła za mąż za Franka Rozdębę. Nie wiem jednak czy to na pewno ona. Tu jest link z informacja o niej- https://www.myheritage.pl/research/coll ... ogowicz%29
Józek- Lubuskie Towarzystwo Genealogiczne
tomis1000

Sympatyk

Amrogowicz

Post autor: tomis1000 »

Do USA wyjechała siostra mojego dziadka, tamta Anna była ich kuzynką córką, brata ich ojca Władysława Amrogowicza.

Moderacja
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis.

Wojtek, moderator
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”