Aniela Kunegunda Tarasek z domu Legutko - akt zgonu

Pomoc w poszukiwaniach informacji

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

RaguS

Sympatyk

Aniela Kunegunda Tarasek z domu Legutko - akt zgonu

Post autor: RaguS »

T: Poszukuje aktu zgonu
Poszukuje aktu zgonu Anieli/Kunegundy Tarasek z domu Legutko urodzonej w 1904
Miała męża Jana który zmarł w 1950 w wieku 50 lat, zmarła po 1936, w tym roku urodziła się znana ostatnia mi jej córka, szukałam na stratach pl, szukałam na familysearchu bo tylko takie są bazy, na genetece zgony tylko do 1920, zmarła jeszcze w Krużlowej, jej mąż z dziećmi wyjechał na zachód ale bez niej
Bardzo prosze o pomoc, z góry dziękuje
Maria
HKCiszewska

Sympatyk

Re: Poszukuje aktu zgonu

Post autor: HKCiszewska »

RaguS pisze:Poszukuje aktu zgonu Anieli/Kunegundy Tarasek z domu Legutko urodzonej w 1904
Miała męża Jana który zmarł w 1950 w wieku 50 lat, zmarła po 1936, w tym roku urodziła się znana ostatnia mi jej córka, szukałam na stratach pl, szukałam na familysearchu bo tylko takie są bazy, na genetece zgony tylko do 1920, zmarła jeszcze w Krużlowej, jej mąż z dziećmi wyjechał na zachód ale bez niej
Witam! Jeśli Aniela Tarasek zd.Legutko c. Józefa i Zofii Fyda urodziła się 18.10.1904 w Krużlowej Niżnej to jest pochowana wraz z synem Eugeniuszem Taraskiem na cmentarzu Komunalnym w Gorzowie Wielkopolskim.Ona zmarła 12.10.2000 a syn zmarł 29.08.2020
Pozdrawiam Halina
RaguS

Sympatyk

Re: Poszukuje aktu zgonu

Post autor: RaguS »

HKCiszewska pisze:
RaguS pisze:Poszukuje aktu zgonu Anieli/Kunegundy Tarasek z domu Legutko urodzonej w 1904
Witam! Jeśli Aniela Tarasek zd.Legutko c. Józefa i Zofii Fyda urodziła się 18.10.1904 w Krużlowej Niżnej to jest pochowana wraz z synem Eugeniuszem Taraskiem na cmentarzu Komunalnym w Gorzowie Wielkopolskim.Ona zmarła 12.10.2000 a syn zmarł 29.08.2020
Pozdrawiam Halina
Tak! to ona, bardzo dziękuje za pomoc, czyli Jan nie przyjechał sam, a Aniela wyjechała po jego śmierci, jej córki żyły do 2013 i 2000 roku, możliwe że Aniela dożyła niestety do śmierci drugiej
Bardzo dziękuje
Maria
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję zasobów, informacji”