Guzik z munduru
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Guzik z munduru
Dzień dobry, czy ktoś z Was byłby w stanie zidentyfikować z jakiego munduru lub stroju może pochodzić guzik ze zdjęcia: https://zapodaj.net/plik-cjZDOG4Y1v
Znalazłem go 2 lata temu w pudełku ze starymi monetami po mojej śp. Babci. Nie byłem w stanie stwierdzić skąd on pochodzi. Rodzina Babci mieszkała na obszarze ziemi radomskiej, więc prawdopodobnie tam też mieszkał właściciel tego guzika.
Pozdrawiam, Franciszek
Znalazłem go 2 lata temu w pudełku ze starymi monetami po mojej śp. Babci. Nie byłem w stanie stwierdzić skąd on pochodzi. Rodzina Babci mieszkała na obszarze ziemi radomskiej, więc prawdopodobnie tam też mieszkał właściciel tego guzika.
Pozdrawiam, Franciszek
-
Robert_Kostecki

Guzik z munduru
To nie jest guzik z konkretnego munduru, tylko taka imitacja guzika mundurowego używana w branży odzieżowej, gdzieś w Europie.
Guzik z munduru
guzik ozdobny, można go kupić w pasmanteriach
Ela
Ela
Re: Guzik z munduru
Nie wydaje mi się, aby to był guzik wojskowy, bądź pochodzący z jakiegoś munduru. Proszę pytać na grupach militarnych na facebooku.boreasz pisze:Dzień dobry, czy ktoś z Was byłby w stanie zidentyfikować z jakiego munduru lub stroju może pochodzić guzik ze zdjęcia: https://zapodaj.net/plik-cjZDOG4Y1v
Pozdrawiam, Franciszek
Marcin
Ela znalazła i wstawiła link do sklepu pasmanteryjnego z dokładnie takimi guzikami.
A potem usunęła. Nie wiem czemu, bo przecież odpowiedź była wyczerpująca
A potem usunęła. Nie wiem czemu, bo przecież odpowiedź była wyczerpująca
Pozdrawiam serdecznie,
Robert
Robert
W porządku, dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Zmyliła mnie korona oraz te liście.
Franciszek
Franciszek