Proszę pomóc odnaleźć metrykę urodzenia Zofii Sienickiej - 13.02.1886 Białystok, wyznanie katolickie.
Ojciec Jan Sienicki/Siennicki, matka Bertha Habermann.
Joanna
Bałystok metryki
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Bałystok metryki
Pozdrawiam
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Bałystok metryki
Czy kontaktowałaś się już z AA Białystok?
Swoją drogą to moi mieszkali w tym czasie również w Białymstoku i w pobliżu a rodzina mojej babki przybyła do Supraśla a potem do Białegostoku z Dolnego Śląska. Matka mego dziadka wyszła jako wdowa w 1893 roku w Białymstoku za Wojciech KLuczyńskiego.
Swoją drogą to moi mieszkali w tym czasie również w Białymstoku i w pobliżu a rodzina mojej babki przybyła do Supraśla a potem do Białegostoku z Dolnego Śląska. Matka mego dziadka wyszła jako wdowa w 1893 roku w Białymstoku za Wojciech KLuczyńskiego.
Przemek Kisielewski
Jan pochodził z Poznania i tylko czasowo przebywał w Białymstoku, z racji na pracę. Wówczas urodziła się Zosia. Próbuję namierzyć jej akt urodzenia, ale bez sukcesu. Może, ktoś jest w posiadaniu skanów rocznika 1886.
Joanna
Joanna
Pozdrawiam
Joanna
Joanna