Nazwisko: Kiwior

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=40336&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Awatar użytkownika
mkiwior

Członek PTG
Ekspert
Kontakt:

Post autor: mkiwior »

Dzień dobry,
poszukuję osób posiadających nazwisko KIWIOR w swojej tablicy na obszarze od Tarnowa - Lisia Góra - Luszowice - Dębica - Pilzno - Skrzyszów - Tuchów - Wojnicz - Tarnów, lub w pobliżu.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
Obszar zainteresowań: Ziemia Pilzneńska
Awatar użytkownika
mkiwior

Członek PTG
Ekspert
Kontakt:

Post autor: mkiwior »

Dzień dobry,
jakiś czas temu kupiłem test Y-37 w FamilyTreeDNA w intencji przekazania go osobie noszącej to samo nazwisko, czyli Kiwior. W związku z tym, że jest dosyć rzadkie - może to być ktoś z regionu(Tarnów i okolice), bądź nie(Kraków i okolice, lub województwo świętokrzyskie). Z chęcią przekażę test za darmo, jeżeli ktoś chciałby podzielić się ze mną wynikami w celu określenia, czy nasze rody są spokrewnione. W przypadku bliskiego pokrewieństwa w Y-37, opłacę również BIG-Y 700.
Jedyne wymaganie to jedynie noszenie tego nazwiska i udowodniona linia męska, czyli musi być ślubna.
Dla Tarnowa i okolic, nie może to być linia z Pilzna/Dębicy/Machowej. Do sprawdzenia linia ze Skrzyszowa, gdyż tam skrzyżowały się dwa rody.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
Obszar zainteresowań: Ziemia Pilzneńska
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”