Cmentarze w Szwecji

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

RaguS

Sympatyk

Cmentarze w Szwecji

Post autor: RaguS »

Witam, czy istnieje wyszukiwarka grobów w miastach Szwecji? Interesuje mnie miasto Sztokholm oraz okoliczne, szukam grobu Pani która z mojego miasta wyjechała w latach 50tych i słuch o niej zaginął
Maria
kresowianka

Cmentarze w Szwecji

Post autor: kresowianka »

Można zacząć na https://sok.riksarkivet.se/ trzeba założyć konto, które jest darmowe, a strona jest dostępna też po Angielsku. Proszę dać znać jeżeli chciałaby Pani coś przetłumaczone z Angielskego lub Szwedzkiego, w rodzinie mamy oba języki.

Jeżeli poda Pani imię tej kobiety, może datę urodzenia mogę też zacząć szukać (:

Jest też strona FindAGrave albo BillionGraves.
Pozdrawiamy,

Debora i Aldona
Awatar użytkownika
Pobłocka_Elżbieta

Sympatyk

Post autor: Pobłocka_Elżbieta »

Wyszukiwarka grobów Szwecja:
http://gravar.se/
Pozdrawiam
Ela
mar.han

Sympatyk

Post autor: mar.han »

Witaj, wyslalam na priv. wiadomosc.Pomoge w odnalezieniu poszukiwanej osoby.Mieszkam bardzo dlugo w Szwecji.
ColMustard

Sympatyk

Post autor: ColMustard »

mar.han

Sympatyk

Post autor: mar.han »

mar.han pisze:Witaj, wyslalam na priv. wiadomosc.Pomoge w odnalezieniu poszukiwanej osoby.Mieszkam bardzo dlugo w Szwecji.
Jezeli to byla mloda osoba w latach 50-tych byc moze jest potomstwo i przypuszczalnie zmienione nazwisko. Mam register lata 1950,1960,1970,1980 wszystkich zameldowanych na stale w Szwecji. Sama ukladam drzewo mojego meza, moich znajomych.
Pozdrawiam Marie J.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”