Czy jest tu ktoś kto może mi pomóc?
Serdecznie pozdrawiam
Joanna Hirsz
Prośba o ... Ancestry ... cz.2
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen
-
Hirsz_Joanna

- Podziękował: 1 time
-
Rebell_Cieniewska_Grażyna

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 4 times
Re: Prośba o ... Ancestry ... cz.2
Joanno, może można by pomóc gdyby było wiadomo o kogo, o co Ci chodzi. Linki, które wkleiłaś wyświetlają stronę do wniesienia opłaty. Ja mam abonament, czyli mogłabym się zalogować ale nadal nie wiem nic ...
Grażyna
Grażyna
Moje nazwiska - Rebell, Cieniewski, Oleśniewicz, Łojko, Piotrowski.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
-
Hirsz_Joanna

- Podziękował: 1 time
Bardzo dziękuję za informację nie wiedziałam, że linki się źle wyświetlają. Podmieniłam je w tamtym poście i mam nadzieję, że teraz już prawidłowoRebell_Cieniewska_Grażyna pisze: pn 19 sty 2026, 14:01 Joanno, może można by pomóc gdyby było wiadomo o kogo, o co Ci chodzi. Linki, które wkleiłaś wyświetlają stronę do wniesienia opłaty. Ja mam abonament, czyli mogłabym się zalogować ale nadal nie wiem nic ...
Grażyna
Pozdrawiam
Joanna Hirsz
-
Rebell_Cieniewska_Grażyna

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 4 times
Joanno, podaj w wiadomości prywatnej bliższe informacje - osób o danych Bronisław Myk jest chyba kilkanaście o różnych datach urodzenia i miejscach, Mateusza Cygrymus nie ma ale są inne osoby o tym nazwisku.
Czego szukasz, co ściągnąć, bo może być dużo informacji.
Linki, które podałaś - z wyjątkiem jednego - nie działają ale i do tego jednego muszę się logować na stronie w języku szwedzkim? Ja chyba już Ci kiedyś pomagałam, czy tylko próbowałam?
Pozdrawiam
Grażyna
Czego szukasz, co ściągnąć, bo może być dużo informacji.
Linki, które podałaś - z wyjątkiem jednego - nie działają ale i do tego jednego muszę się logować na stronie w języku szwedzkim? Ja chyba już Ci kiedyś pomagałam, czy tylko próbowałam?
Pozdrawiam
Grażyna
Moje nazwiska - Rebell, Cieniewski, Oleśniewicz, Łojko, Piotrowski.
-
damian9008

https://www.ancestry.com/search/collect ... cessSource
Moglby ktoś z Was wstawić zrzut ekranu ze ślubu Johna Sacewicz i Marry Marcinkowski
Damian
Moglby ktoś z Was wstawić zrzut ekranu ze ślubu Johna Sacewicz i Marry Marcinkowski
Damian