Cmentarz Katowice -Bogucice cmentarz parafii pw. św. Szczepana
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Piętka_Jacek

Cmentarz Katowice -Bogucice cmentarz parafii pw. św. Szczepana
Poszukuję chętnej osoby do wykonania fotografii grobu na cmentarzu Katowice - Bogucice, cmentarz parafii pw. św. Szczepana przy ulicy Walentego Wróblewskiego. Grób usytuowany - lewa strona, 63 rząd, grób numer 15. Dąbrowski Wojciech. Jest to grób Powstaca Wielkopolskiego. Proszę o zdjecie nagrobka, prawdopodobnie jest tylko płyta z napisem. Mój adres e-mail pieja@gazeta.pl
-
Marianna_P

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Re: Cmentarz Katowice -Bogucice cmentarz parafii pw. św. Szczepana
Wysłałam zdjęcia na wskazanego maila.
Pozdrawiam Marianna
Witaj Marianno,
czy trafiłaś na tym cmentarzu na grob nazwiskiem Genz lub Genc? Całkiem możliwe, że jest tam pochowana Augustyna Genz albo Genc zd. Nowak której poszukuję.
Pozdrawiam
Marek Z.
-
Marianna_P

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Cmentarz bogucicki, to jest bardzo duży cmentarz. Proszę dzwonić 32 356 94 72 lub 32 258 47 92 (najlepiej w godz. południowych), powinni udzielić informacji czy dana osoba jest pochowana na tym cmentarzu. Jak będę miała konkretny adres grobu, to postaram się o zrobienie jego zdjęcie.
Poprzedni szukany grób nie miał nawet tabliczki z nazwiskiem, ale w księgach pani odnalazła nazwisko szukanego i podpowiedziała mi kto jest pochowany obok, co ułatwiło mi szukanie.
Poprzedni szukany grób nie miał nawet tabliczki z nazwiskiem, ale w księgach pani odnalazła nazwisko szukanego i podpowiedziała mi kto jest pochowany obok, co ułatwiło mi szukanie.
Pozdrawiam Marianna