ABC Genealogii (komentarz)

Komentarze artykułów opublikowanych na stronie PTG

Moderator: maria.j.nie

Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

ABC Genealogii (komentarz)

Post autor: Komentarze »

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=129&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
Awatar użytkownika
Fronczak_Waldemar

Członek PTG

Post autor: Fronczak_Waldemar »

Jak już wcześniej informowałem, z ramienia PTG trzymałem pieczę nad stroną merytoryczną seminarium. Ola Kacprzak, również członek PTG, sprawnie wszystko przygotowała i nawet konieczność znalezienia nagłego zastępstwa dla dwóch wykładowców, nie zdołała zachwiać poziomem seminarium.
Mogę tylko powiedzieć, że mimo iż sam byłem wykładowcą, to na pozostałych zajęciach siedziałem z przyjemnością jako słuchacz. Atmosferę tworzą organizatorzy, ale nade wszystko uczestnicy. Tak jedni, jak i drudzy nie zawiedli.
Większość z uczestników zdeklarowała chęć przystąpienia do regionalnych towarzystw genealogicznych.
Osobiście widzę potrzebę odbywania podobnych szkoleń, niezależnie od tego, kto i w jakiej formule je zorganizuje.
Kilkudniowe spotkania mają dodatkową zaletę - pozwalają integrować uczestników. Wiedzą coś o tym wszyscy, którzy byli na spływach genealogicznych, czy pikniku w Borsku. W Grudziądzu było podobnie.
Zapraszam wszystkich do obejrzenia zdjęć z seminarium, które są dostępne w zakładce "Fotoalbum".
Mam nadzieję, że swoje odczucia wpiszą w tym wątku także uczestnicy seminarium.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
Awatar użytkownika
Fronczak_Waldemar

Członek PTG

Post autor: Fronczak_Waldemar »

Mówiąc szczerze, to nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat ta informacja pojawia się w tym wątku?
Strony rodzinne umieszczamy w odpowiednim module, zgłaszając je administratorowi.
Wtedy można założyć osobny wątek z prośbą o opinie. Z pewnością forumowicze będą tam pisali.
Proszę o przestrzeganie netykiety.
A tak w ogóle, to witamy na pokładzie. Mam nadzieję, że nie zrazisz się pierwszą wpadką? Każdy na początku ma trochę trudności, ale szybko to pokonuje. Sam się kiedyś przekonasz, jak istotne jest właściwe umieszczanie swoich informacji, aby były one czytelne i nie zginęły w gąszczu innych.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komentarze artykułów”