Geneteka - chętni do współpracy
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Re: Geneteka - chętni do współpracy
Michale,
wysłałam prośbę o akty Sochaczewa z adresu prywatnego.
wysłałam prośbę o akty Sochaczewa z adresu prywatnego.
Pozdrawiam
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
-
pstrzel

- Podziękował: 7 times
- Otrzymał podziękowania: 7 times
Panie Michale,Michał_Zieliński pisze: sob 07 lut 2026, 19:42Tak, istnieją, nie są indeksowane. Zapraszam do indeksacji - napisz do mnie (michal.zielinski(at)genealodzy.pl) to prześlę Ci skany.szczesna pisze: czw 05 lut 2026, 11:55 czy Sochaczew, księgi 1836-1861 istnieją i czy są indeksowane?
Zgłaszam swoją chęć pomocy w indeksacji.
A kiedy będzie można te skany przeglądać i czy w ogóle? Dziękuję.
Witam,
dla parafii Łączki Jagiellońskie indeksy są niepełne (bez imion rodziców). Jeśli ktoś posiada skany ksiąg z tej parafii to mógłbym je zindeksować z pełnymi danymi.
Pozdrawiam
Krzysztof Pilch
dla parafii Łączki Jagiellońskie indeksy są niepełne (bez imion rodziców). Jeśli ktoś posiada skany ksiąg z tej parafii to mógłbym je zindeksować z pełnymi danymi.
Pozdrawiam
Krzysztof Pilch
Zrobiłam trochę zdjęć z Archiwum Sanguszków, w jaki sposób mogę je udostępnić w skanotece?
* Moderacja - Zgodnie z Regulaminem Rozdział II, pkt 4, lit. b i c i przyjętym zwyczajem prosimy podpisywać posty przynajmniej imieniem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis w swoim Profilu
Pozdrawiam, Marek (kaphis)
Moderator
* Moderacja - Zgodnie z Regulaminem Rozdział II, pkt 4, lit. b i c i przyjętym zwyczajem prosimy podpisywać posty przynajmniej imieniem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis w swoim Profilu
Moderator
- Krystyna.waw

- Podziękował: 99 times
- Otrzymał podziękowania: 52 times
admini skanoteki
skanoteka@genealodzy.pl
skanoteka@genealodzy.pl
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
-
Paweł_Zawadzki

- Otrzymał podziękowania: 11 times
Warto napisać w wątku dotyczącym SkanotekiCzorno84 pisze: pt 22 maja 2026, 21:42 Zrobiłam trochę zdjęć z Archiwum Sanguszków, w jaki sposób mogę je udostępnić w skanotece?
Moderator
viewtopic.php?t=109012&start=225
Można udostępnić link korzystając np. z https://www.swisstransfer.com
Paweł
-
Rafal_Ptas

Dzień dobry
Zauważyłem że wśród zasobów do indeksacji pojawiły się interesujące mnie małopolskie parafie. Zgłosiłem chęć indeksacji wysyłając maila na wskazany adres ale nie otrzymałem odpowiedzi, być może mój mail nie dotarł.
W jaki inny sposób mogę skontaktować się z administratorami genetyki ?
Pozdrawiam
Rafał Ptaś
Zauważyłem że wśród zasobów do indeksacji pojawiły się interesujące mnie małopolskie parafie. Zgłosiłem chęć indeksacji wysyłając maila na wskazany adres ale nie otrzymałem odpowiedzi, być może mój mail nie dotarł.
W jaki inny sposób mogę skontaktować się z administratorami genetyki ?
Pozdrawiam
Rafał Ptaś
-
merdigon

- Otrzymał podziękowania: 7 times
Witam,
widziałem Pana maila, ale nie miałem możliwości odpowiedzieć na niego wcześniej. Czas na obsługę skrzynki wydzielamy z czasu prywatnego, a życie nie zawsze jest łaskawe
Także proszę założyć, że w trudnej sytuacji odpowiedź może zająć max 7 dni
widziałem Pana maila, ale nie miałem możliwości odpowiedzieć na niego wcześniej. Czas na obsługę skrzynki wydzielamy z czasu prywatnego, a życie nie zawsze jest łaskawe
Pozdrawiam,
Szymon
Szymon
-
Rafal_Ptas

Dzień dobry
Dziękuję za informację, przyda się na przyszłość bo pewnie będę zgłaszał się do kolejnych indeksacji.
Pozdrawiam
Rafał Ptaś
Dziękuję za informację, przyda się na przyszłość bo pewnie będę zgłaszał się do kolejnych indeksacji.
Pozdrawiam
Rafał Ptaś