Mirek80 pisze: pt 21 mar 2025, 13:17 Dzień dobry,
Gdyby ktoś z Państwa był na cmentarzu i miał co nieco czasu w zapasie, to poprosiłbym o zdjęcia grobów i zbliżenia zdjęć nagrobkowych (jeśli istnieją):
- Maria Strupczewska - sektor 114O, rząd 5, grób 10
- Teresa i Mirosław Rudzińscy - sektor 6T, rząd 6, grób 12
- Wacław i Mirosława Kubiccy - sektor 12R, rząd 4, grób 16
- Bogdan Roratowski i pozostałe osoby pochowane w tym grobie - sektor 6F, rząd 3, grób 2
- Janina Alicja Roratowska i pozostałe osoby pochowane w tym grobie - sektor 29F, rząd 6, grób 20
- Albina Barbara Zabłocka - sektor 69E, rząd 3, grób 30
Z góry dziękuję.
Warszawa-cm. Bródnowski (Bródzieński, Bródno) info, zdjęcia
Moderatorzy: kaphis, elgra, maria.j.nie
Re:
To może i na mnie ktoś poratuje zdjęciami...
Pozdrawiam,
Mirek
Mirek
-
katarzynka1970
Re: Warszawa-cm. Bródnowski (Bródzieński, Bródno) info, zdjęcia
Wybieram sie niedługo na cmentarz Bródnowski, postaram się Państwu pomóc i odszukać groby. Nie wiem tylko , które posty sa aktualne. Jeśli to zgodne z regulaminem to proszę napisac do mnie maila z informacją, o które groby chodzi , czy zostawiać jakieś info dla rodziny. skolmowska.kat(at)gmail.com *
* Moderacja adresu e-mail. Proszę uprzejmie nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum - Regulamin Rozdział I, pkt 3, lit. o
* Moderacja - Zgodnie z Regulaminem Rozdział II, pkt 4, lit. b i c i przyjętym zwyczajem prosimy podpisywać posty przynajmniej imieniem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis w swoim Profilu
Pozdrawiam, Marek (kaphis)
Moderator
* Moderacja adresu e-mail. Proszę uprzejmie nie podawać w jawnej postaci adresów e-mail w wątkach na Forum - Regulamin Rozdział I, pkt 3, lit. o
* Moderacja - Zgodnie z Regulaminem Rozdział II, pkt 4, lit. b i c i przyjętym zwyczajem prosimy podpisywać posty przynajmniej imieniem. Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis w swoim Profilu
Moderator
-
Zgodka_Robert

Przedwczoraj popołudniu na temat wykonanych zdjęć przesłałem informację na priv, proszę o odzew.
Moderator
Moderator
Cmentarz Bródnowski jest dostępny do przeszukania na portalu Find a Grave. Jest tam dodanych też ponad 4 tys. zdjęć. Każdy kto ma konto może tam dodać zdjęcie lub poprosić o zrobienie zdjęcia. Założenie konta jest darmowe
https://pl.findagrave.com/cemetery/2237 ... o-cemetery
https://pl.findagrave.com/cemetery/2237 ... o-cemetery
Joanna
-
sbasiacz

- Podziękował: 14 times
- Otrzymał podziękowania: 21 times
poprosiłam o zdjęcie na Find a grave, mają 63 wolontariuszy na tym terenie.
Zdjęcie zrobione w dniu 2 sierpnia
Zdjęcie zrobione w dniu 2 sierpnia
pozdrawiam
BasiaS
BasiaS