Mam zaćmę mózgową, sklerozę, peseliozę i chyba wszystkie inne plagi egipskie na mnie spadły.
Nie mogę znaleźć na Family Search ksiąg z parafii prawosławnej z Sarapula , a konkretnie z Vozniesienkogo Sobora (Вознесенского собора) z lat 1865-1893
Powinien raczej tam być, bo mam z niego trzy akty - urodzenie 1876, ślub 1865 i zgon 1893,
Nie zapisałam sobie linku, tylko pobrałam strony, a teraz chciałam wrócić i ku mojemu zdziwieniu nie umiem tego znaleźć. Już przeglądałam inne cerkwie, próbując porównywać Popa, który podpisywał akty i/albo wygląd i numeracje stron. I jakoś mi to nie wychodzi.
Pomóżcie proszę, starej, ślepej sklerotyczce, bo siedzę już drugi dzień i nic nie mogę znaleźć.
Sarapul Udmurcja na Family Search - pomóżcie znaleźć pls
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen
- Małgorzata_Kulwieć

- Podziękował: 1 time
- Otrzymał podziękowania: 9 times
Sarapul Udmurcja na Family Search - pomóżcie znaleźć pls
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
-
Lukasz_Rydzyk1977

- Podziękował: 4 times
- Otrzymał podziękowania: 3 times
- Małgorzata_Kulwieć

- Otrzymał podziękowania: 9 times
Re: Sarapul Udmurcja na Family Search - pomóżcie znaleźć pls
Niestety, to nie to. To Pokrowska cerkiew.
Ale dzięki.
Ale dzięki.
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Małgorzata_Kulwieć
-
antoni_dz

- Otrzymał podziękowania: 3 times
pod koniec 18 strony link https://www.familysearch.org/en/search/ ... 1%83%D0%BB
czy o to chodzi ?
czy o to chodzi ?
Pozdrawiam
Antoni
Antoni
-
Officinalis_Paeonia

- Otrzymał podziękowania: 48 times
Może tutaj: https://www.familysearch.org/en/search/ ... oha:826215
Pozdrawiam
Pozdrawiam