Spotkanie TGCP (komentarz)
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=148&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
- Fronczak_Waldemar

Bardzo proszę wszystkich członków TGCP o niezawodne przybycie na spotkanie. Obok przewidzianego porządku spotkania, chcemy porozmawiać o udzieleniu wsparcia PTG.
Spodziewamy się obecności nowego członka TGCP, Prezesa PTG - Jacka Młochowskiego.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
Spodziewamy się obecności nowego członka TGCP, Prezesa PTG - Jacka Młochowskiego.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Z przyjemnością przybędę na spotkanie. Mam nadzieję zajrzeć do AP w Łodzi. Kto wie czy nie znajdę nowych wskazówek w moich poszukiwaniach, na które ostatnio mam nie za dużo czasu. Moje tereny to właśnie Mazowsze i centralna Polska. Do miłego zobaczenia.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Młochowski
Jacek Młochowski
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:

Dodałem 4 fotki z zebrania TGCP do Fotoalbumów . Niestety mnie na tych fotkach nie ma bo byłem po drugiej stronie obiektywu. Proszę więc o przesłanie kilku fotek innego autorstwa.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Młochowski
Jacek Młochowski
- Łaptaszynska_Iwona

Oczywiście coś ci doślę. W tej chwili można zdjęcia z tego spotkania obejrzeć w naszej galeri na stronie www.tgcp.pl Pozdrawiam Iwona.