"Zadajesz pytanie, które jest długi czas bez odpowiedzi. Podejrzewam, że nie dlatego, ze przypadek wyjątkowy, ale dlatego, że nie wiadomo kto ma odpowiedzieć."
???????? Fakt, że 2 razy pisalam z prośba o pomoc w tłumaczeniu i nie było odzewu. Myślałam, ze robię cos nie tak, albo ze jestem na tym forum za mało znana, itp, bo przecież postów o pomoc w tlumaczeniu jest wiele i wszyscy dostaja odpowiedzi. Zgodnie z zaleceniem Marii pokasowałam swoje wczesniejsze posty aby ich nie dublować i zastanawiałam się gdzie go tym razem wkleić. Sądziłam, że o pomoc w tlumaczeniu nie muszę zawracać glowy Jackowi, a mogę go dać na forum. Póki co innych problemów z indeksowaniem nie mam (korzystam ze wzorca tabel).
Wlodku, proszę mnie zatem uświadomić, czy powinnam miec jakiegos opiekuna, sprawdzającego i czy projekt indeksacji obejmuje diecezję W-Praską? Az nie chce mi się wierzyć aby Jacek, będacy we wladzach PTG, uprawiał jakąś samowolkę?! I czy nie mozna indeksować jakiejs parafii spoza oficjalnego spisu, jeśli jest ktoś zainteresowany konkretną parafią? A ja mrówka-robotnica zgłosilam się do roboty nie tam gdzie trzeba???
Dziękuję Włodku za reakcję na mój post, trochę zaczynam rozumieć zawiłości i niuanse systemu, a może nie? Co do odpowiedzi a,b,c nie do końca rozumiem
Z serdecznym pozdrowieniem
Krystyna