Nowe Lubelskie TG (komentarz)
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=152&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Gratuluję Piotrze Tobie i wszystkim członkom Lubelskiego Towarzystwa Genealogicznego tej jakościowej zmiany, która jak sam zauważyłeś otwiera nowe możliwości w realizacji inicjatyw genealogicznych.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Młochowski
Jacek Młochowski
-
Obrębski_Konrad
A przede wszystkim zaletą Stowarzyszenia rejestrowego jest to, że może pozyskiwać dotacje, co może pozwolić finansować część projektów. Gratulacje.
Ja dla własnych poszukiwań zanim odwiedzę Archiwum przy ul. Jezuickiej (bodajże) w Lublinie - zwrócę się do Was (w sprawie najstarszej parafii w Radzyniu Podlaskim - jeśli można prosić o informacje o zasobach na ten temat - proszę w wątku odnośnym dotyczącym nazwiska Obrębski, Obrębska:
http://www.genealodzy.pl/index.php?name ... =8036#8036).
Ja dla własnych poszukiwań zanim odwiedzę Archiwum przy ul. Jezuickiej (bodajże) w Lublinie - zwrócę się do Was (w sprawie najstarszej parafii w Radzyniu Podlaskim - jeśli można prosić o informacje o zasobach na ten temat - proszę w wątku odnośnym dotyczącym nazwiska Obrębski, Obrębska:
http://www.genealodzy.pl/index.php?name ... =8036#8036).
- Piotr_Młynarczyk

- Kontakt:
Gratulacje od Towarzystwa Genealogicznego Centralnej Polski dla wszystkich genealogów lubelskich.
Formalności wiemy, że są trudne i skomplikowane, ale osobowość prawna naprawdę pozwala na szersze działanie.
Pozdrawiam Piotrek Młynarczyk - Prezes TGCP
Formalności wiemy, że są trudne i skomplikowane, ale osobowość prawna naprawdę pozwala na szersze działanie.
Pozdrawiam Piotrek Młynarczyk - Prezes TGCP
Dziękuję
I jak zwykle zapraszam na kwietniowe spotkanie które odbędzie się w pierwszą niedzielę. Więcej szczegółów za jakiś czas podam na stronie Lubelskiego TG. Zaś w przyszłym tygodniu, czeka mnie bieganie po urzędach.
Pozdrawiam
Piotr Glądała z Lubelskiego TG
I jak zwykle zapraszam na kwietniowe spotkanie które odbędzie się w pierwszą niedzielę. Więcej szczegółów za jakiś czas podam na stronie Lubelskiego TG. Zaś w przyszłym tygodniu, czeka mnie bieganie po urzędach.
Pozdrawiam
Piotr Glądała z Lubelskiego TG