I noticed a post on here, in Polish, and have been meaning to reply for some time but have been unable to, until now.
I have a reply available that I will publish here shortly, written in English and kindly translated for me into Polish regarding information I have on George/Jerzego, who was my Godfather.
If anyone is able to help me respond to the user barbarag then your help would be appreciated as I am having problems navigating this site and may not be able to manage it myself
Regards,
Jim
Dzien Dobry,
Jakis czas temu zauwazylem na tym portalu post w jezyku Polskim i zamierzalem na niego odpowiedziec, jednak bylo to niemozliwe do teraz ze wzgledu na trudnosci jezykowe.
Jezeli ktokolwiek moze mi uprzejmie pomoc w dotarciu do uzytknownika barbarag bylbym nieslychanie wdzieczny. Dzieki pomocy tlumacza mam informacje o osobie Geroge/Jerzego Latko ktory byl moim ojcem chrzestnym. Nawigacja na tej stroni dla osoby niepolskojezycznej jest trudna i moge nie byc wstanie odpowiedziec pod wlasciwym watkiem.
Moja odpowiedz opublikuje wkrotce w tlumaczeniu z jezyka Angielskiego na Polski.
Z gory dziekuje i pozdrawiam,
Jim