Miejsce spotkania nie ustalone - ponieważ w Warszawie bywam bardzo rzadko, z racji bliskości do Dworca Centralnego znam tylko.... górne piętro w Złotych Tarasach
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że - do zobaczenia
Ola Heska
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Słusznie. Niefortunna uwaga nie powinna być powodem awantury tym bardziej, że watek ten miał na celu integrację naszej społeczności. Miałem nadzieję, że wątek poboczny nie będzie podsycany i wygaśnie. Sądzę, że wszystko zostało powiedziane i każdy z nas ma swoje refleksje. Nie ma powodu by ślady po emocjach chwili trwały i szkodziły nam wszystkim. Dlatego usuwam niepotrzebne posty wierząc, że ich autorzy nie są do tych postów przywiązani. Inicjatywa spotkania bardzo mi się podoba.Sawicki_Julian pisze:Po drugie absolutnie nie powinno tu mieć miejsca jakichkolwiek kłótni i wobec siebie urazów , każdy może mieć zły dzień ale nie co dzień. Z góry przepraszam jeśli znowu ktoś mnie źle rozumie ,ale należy dawać dobry przykład młodym i nic więcej nie oczekiwać , a złe zachowanie kogoś szybko zapominać , bo jak ktoś mądry powiedział ; piekło jest na ziemi , czyli więcej uśmiechu i szacunku w tym piekle. Pozdrawiam - Julian