Zabiegała - poszukuję

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

patrykczapski

Sympatyk

Zabiegała - poszukuję

Post autor: patrykczapski »

T: żyje nie żyje

Witam mój dziadek Stefan Zabiegała umarł kiedy mój ojciec był jeszcze małym dzieckiem więc moja babcia ożeniła się poraz 2 i wszydko było ok nikt nie zadawał się z rodziną mojego dziadka i teraz jest problem bo ojciec mojego dziadka Jan Zabiegała Miał brata Józefa i Siostrę Zofie Józefowicz po męzu .Mieszkali kiedyś w Radomierzycach koło Zgorzelca jak sprwdzić czy żyją ?

Mogę dodać że Zofia miała córkę Wandę i Marie i jeszcze 2 synów a Józef miał chyba 6 córek jedna z nich to Elżbieta

Patryk
Awatar użytkownika
Łucja

Sympatyk

Zabiegała - poszukuję

Post autor: Łucja »

Patryku, naszaklasa, są tam osoby o tym nazwisku i z tej miejscowości, nie sprawdzałam dokładnie, ale google wyłapuje.
Druga opcja - telefon do sołtysa (jak to miejscowość z sołtysem).
59-900Radomierzyce,46
woj. Dolnośląskie, pow. Zgorzelecki, gm. ZgorzelecBranża: Sołtysi Tel.: 75 771 80 91

Więcej... http://www.pkt.pl/s/radomierzyce/219080 ... z1R3P8va7V

Łucja
Ostatnio zmieniony ndz 03 lip 2011, 16:49 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.
patrykczapski

Sympatyk

Zabiegała - poszukuję

Post autor: patrykczapski »

Witam czy ma ktoś książkę telegoniczną z powiatu zgorzeleckiego jeśli tak prosił bym bardzo o dane !

A jeśli zadzwonie do sołtysa co mam się go zapytać , czy tam mieszka Zofia Józefowicz bo szukam rodziny o mi chyba nie powie ?

A mam jeszcze jedno pytanie czy sołtys ma dokumentacje wsi ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”