Podziękowania dla indeksujących Projekt Lublin (komentarz)
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=395&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
- Skrzypczak_Bogumiła

Otrzymałam to podziękowanie na maila - zindeksowałam niewiele ok.1000 akt .
Robiłam to w przerwach między indeksowaniem dla Geneteki a oczekiwaniem na nową porcję do indeksacji.
Przyznam - zrobiłam to bardziej z ciekawości /jak oni to robią/ niż z potrzeby serca /nie moje parafie/.
Uważam za miłe otrzymanie podziękowania i zawiadomienie o rychłym dostępie do akt.
Jeżeli uzyskaliby zgodę na inne diecezje - szczególnie te bliskie memu sercu to znowu się przyłączę.
Każdy sposób ułatwiania życia poszukującym swoich korzeni i ochronę akt przed zniszczeniem popieram.
Robiłam to w przerwach między indeksowaniem dla Geneteki a oczekiwaniem na nową porcję do indeksacji.
Przyznam - zrobiłam to bardziej z ciekawości /jak oni to robią/ niż z potrzeby serca /nie moje parafie/.
Uważam za miłe otrzymanie podziękowania i zawiadomienie o rychłym dostępie do akt.
Jeżeli uzyskaliby zgodę na inne diecezje - szczególnie te bliskie memu sercu to znowu się przyłączę.
Każdy sposób ułatwiania życia poszukującym swoich korzeni i ochronę akt przed zniszczeniem popieram.
Pozdrawiam.
Bogumiła.
---------------------------------------------------------
moje korzenie-parafie mazowieckie; Zambski,Obryte,Szelków,Długosiodło,Niegów,Kamieńczyk,Wyszków,Dzierżenin,Goworowo,Brańszczyk
Bogumiła.
---------------------------------------------------------
moje korzenie-parafie mazowieckie; Zambski,Obryte,Szelków,Długosiodło,Niegów,Kamieńczyk,Wyszków,Dzierżenin,Goworowo,Brańszczyk
- Dławichowski

- Kontakt:
Gratulacje.
Ziarnko do ziarnka i będzie pełna miarka.
Krzycho z Koszalina
Ziarnko do ziarnka i będzie pełna miarka.
Krzycho z Koszalina
O mnie:
http://www.dlawich.pl/
http://www.dlawich.pl/
-
Gość
Wyrażam wdzięczność dla wolontariuszy genealogów z tak mi bliskiej Lubelszczyzny, a że nie mogę osobiście pomoc wspieram więc drobnym datkiem. Z pozdrowieniami Hen
-
Gość
Cieszy mnie wiadomość o tak szybkich postępach przy indeksacji. Mieszkam daleko od Lublina, a archiwa lubelskie są dla mnie kopalnią wiedzy o licznych moich przodkach. Stąd też z jednej strony moja wdzięczność dla Państwa za trud i pracę, a z drugiej niecierpliwość i chęć dowiedzenia się, kiedy z owoców Państwa pracy będzie można korzystać przez internet.
Pozdrawiam.
Jesion
Pozdrawiam.
Jesion
-
klocek_danuta

Ze swojej strony bardzo dziękuje za Waszą pracę kochani.Super praca, chętnie się przyłączę do pracy przy indeksacji, ale potrzebuję osoby która mi udzieli wskazówek.Pozdrawiam