Jest szansa że zaczniemy fotografować AP Kielce po przeprowadzce, jeszcze w tym roku.oskar702 pisze:Witam!
Jestem zainteresowany zindeksowaniem parafii Jędrzejów, Mierzwin i Krasocin
Kiedy takowe będą dostępne?
pozdrowienia
Leszek
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Pawle, zachęcam do zindeksowania materiałów z Wszechświętych dostępnych w serwisie metryki.genealodzy.pl.Paweł_z_Krakowa pisze:Zgłaszam się wstępnie na parafie Wszechświęte i Ptkanów (w pdfie jak sądzę błędnie Ptakanów). Które lata z Ptkanowa są sfotografowane?
Pozdrawiam,
Paweł
Ok. a jak nazwisko jest zapisane GURA a wiem, że aktualnie ta rodzinaRzeszotek_Łukasz pisze:[..]
Mam również taką nieśmiałą prośbę do indeksujących. Zachęcam do korzystania z formatek indeksacyjnych dostępnych w serwisie metryki.genealodzy.pl.
Prośbę podpieram dwoma, myślę solidnymi, argumentami:
1. Udostępniony szablon jest dokładniejszy i pozwala na zgromadzenie większej ilości informacji przydatnych przy poszukiwaniach.
2. Gdy w serwisie pojawią się fotografie, wtedy nie będzie problemu z udostępnieniem indeksów.
Dlatego też zachęcam do korzystania z formatek: http://metryki.genealodzy.pl/jak-indeksowac-U-Z.php

Z Wszechświętych sfotografowaliśmy dwie księgiPaweł_z_Krakowa pisze:Zgłaszam się wstępnie na parafie Wszechświęte i Ptkanów (w pdfie jak sądzę błędnie Ptakanów). Które lata z Ptkanowa są sfotografowane?
Pozdrawiam,
Paweł