Proszę kto- zrobi skan Ksiegi w parfii Gostynin
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Proszę kto- zrobi skan Ksiegi w parfii Gostynin
Gostynin – poszukuję osoby, która wykonałaby skan ( zdjęcie aparatem cyfrowym ) wpisu o chrzcie z księgi metrykalnej w parafii znajdującej się w obrębie Gostynina województwo mazowieckie.
Gostynin
Witam,
W samym Gostyninie są dwa koscioły stary i nowy. Niestety w starym kościele był pożar i wszystko uległo spaleniu, także nie ma takiej możliwości bo sama poszukuję.
W samym Gostyninie są dwa koscioły stary i nowy. Niestety w starym kościele był pożar i wszystko uległo spaleniu, także nie ma takiej możliwości bo sama poszukuję.
Gostynin
Witam Panią!
Dotyczy to kościoła , który znajduje się w pobliżu Gostynina.
Jest konkretny wpis w księgach, bo rozmawiałem z proboszczem parafii .Nie wiem, czy Pani mieszka w Gostyninie, czy w pobliżu i czy mogłaby Pani zrobić zdjęcia?
Gdyby tak to ja bym szczegóły ustalił z księdzem , bo już raz tak zrobiłem, ale osoba, która pojechała na parafię z Gostynina ok. 6 km. to jej nie wyszły zdjęcia.
Już myślałem o wyjeździe samemu, ale to kawałek drogi i połączenie niebardzo pasuje. Proszę dąć odpowiedź.
Dziękuję za odzew i Pozdrawiam.
Jan Jans z Jaworzna.
Dotyczy to kościoła , który znajduje się w pobliżu Gostynina.
Jest konkretny wpis w księgach, bo rozmawiałem z proboszczem parafii .Nie wiem, czy Pani mieszka w Gostyninie, czy w pobliżu i czy mogłaby Pani zrobić zdjęcia?
Gdyby tak to ja bym szczegóły ustalił z księdzem , bo już raz tak zrobiłem, ale osoba, która pojechała na parafię z Gostynina ok. 6 km. to jej nie wyszły zdjęcia.
Już myślałem o wyjeździe samemu, ale to kawałek drogi i połączenie niebardzo pasuje. Proszę dąć odpowiedź.
Dziękuję za odzew i Pozdrawiam.
Jan Jans z Jaworzna.