Zakładka do forum "Forgen"
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Fronczak_Waldemar

Zakładka do forum "Forgen"
Miło mi poinformować, że w naszym menu, widocznym po lewej stronie, pojawiła się nowa zakładka do nowego forum genealogicznego "Forgen".
Na stronach Forgenu, pojawiły sie natomiast widoczne odnośniki do strony Genealodzy i Genpolu.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
Na stronach Forgenu, pojawiły sie natomiast widoczne odnośniki do strony Genealodzy i Genpolu.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
- Kaczmarek_Aneta

- Podziękował: 1 time
- Otrzymał podziękowania: 7 times
- Fronczak_Waldemar

Anetko, tego typu działania w sieci, podejmuje się zawsze na zasadzie wzajemności. Linki pojawiają się zawsze na obu stronach dla wzajemnych korzyści.
Na Forgenie zamieściliśmy odnośnik do Genpolu na innych zasadach. Powodem jest fakt, że ponad 90% uczestników tego forum, to Genpolowcy.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
Na Forgenie zamieściliśmy odnośnik do Genpolu na innych zasadach. Powodem jest fakt, że ponad 90% uczestników tego forum, to Genpolowcy.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
- Kaczmarek_Aneta

Nie sądziłam Waldku, że to tak prostej rzeczy potrzeba aż trójstronnych porozumień. Wydawało mi się, że szczególnie w sytuacji, w której wszystkie trzy portale o podobnych założeniach skupiają niemal w 100% tych samych ludzi - nie ma praktycznie miejsca na brak porozumienia. Widać jednak, myliłam się...
-
Christian_Orpel

- Kontakt:
Sprawa odnosnikow jest calkiem drugorzedna. Jezeli to jedyne osiagniecie tak zwanego wczorajszego "integracyjnego spotkania" Towarzystw , to smutno.
Jezeli ci sami ludzie chca byc razem , ale nie chca byc razem na wspolnym forumie ... Szatan wie co mieli na mysli ci , ktorzy chcieli reaktywowac dead FOR ever GENpol !
Jezeli na to pytanie nie bylo wczoraj odpowiedzi, to bylo tylko pozorne porozumienie, pozorne usmiechy, pozorne usciski dlon ....
Jezeli ci sami ludzie chca byc razem , ale nie chca byc razem na wspolnym forumie ... Szatan wie co mieli na mysli ci , ktorzy chcieli reaktywowac dead FOR ever GENpol !
Jezeli na to pytanie nie bylo wczoraj odpowiedzi, to bylo tylko pozorne porozumienie, pozorne usmiechy, pozorne usciski dlon ....
- Fronczak_Waldemar

Anrtko, ja jedynie napisałem, ze zazwyczaj w takich wypadkach odbywa się to na zasadzie wzajemności, czyli dwustronnego porozumienia. Widać poprzednio Tomek i Jacek nie czuli takiej potrzeby, aby wymieniać się linkami, bo i tak portale były zaprzyjaźnione.
Gdy w miejsce forum Genpolu, powołaliśmy Forgen, sytuacja się nieco zmieniła. Aby zamanifestować wzajemną współpracę i pokazać wszystkim, że nie stanowimy dla siebie konkurencji, zdecydowaliśmy o umieszczeniu wzajemnie adresów do obu stron.
To wyraźny sygnał porozumienia i wspólnoty interesów. Jest to jednocześnie ułatwienie dla genealogów odwiedzających nasze strony. Na Forgenie zamieściliśmy dodatkowo odnośnik do Genpolu i wyszukiwarki do tematów tam zawartych, bo jak pisałem większość uczestników to Genpolowcy.
Dodatkowo zamieściłem też odnośnik, ale już nieco schowany, do dawnego, świetnego merytorycznie forum genealogicznego "Polgen", który też jest kopalnią wiedzy i do którego wiele osób ma sentyment.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
Gdy w miejsce forum Genpolu, powołaliśmy Forgen, sytuacja się nieco zmieniła. Aby zamanifestować wzajemną współpracę i pokazać wszystkim, że nie stanowimy dla siebie konkurencji, zdecydowaliśmy o umieszczeniu wzajemnie adresów do obu stron.
To wyraźny sygnał porozumienia i wspólnoty interesów. Jest to jednocześnie ułatwienie dla genealogów odwiedzających nasze strony. Na Forgenie zamieściliśmy dodatkowo odnośnik do Genpolu i wyszukiwarki do tematów tam zawartych, bo jak pisałem większość uczestników to Genpolowcy.
Dodatkowo zamieściłem też odnośnik, ale już nieco schowany, do dawnego, świetnego merytorycznie forum genealogicznego "Polgen", który też jest kopalnią wiedzy i do którego wiele osób ma sentyment.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
- Fronczak_Waldemar

Przemku, wybacz, że nie odpowiedziałem od razu, ale na spotkaniu uzgodniono, ze będzie wydany wspólny komunikat.
Wymiana odnośników pomiędzy Genalodzy.pl i Forgen nastąpiła w trybie wzajemnych uzgodnień, już po łódzkim spotkaniu i przychylnym przyjęciu Forgenu przez uczestników. Jest to wyraz ścisłej współpracy i przyjaznych stosunków łączących oba miejsca spotkań genealogów.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
Wymiana odnośników pomiędzy Genalodzy.pl i Forgen nastąpiła w trybie wzajemnych uzgodnień, już po łódzkim spotkaniu i przychylnym przyjęciu Forgenu przez uczestników. Jest to wyraz ścisłej współpracy i przyjaznych stosunków łączących oba miejsca spotkań genealogów.
Pozdrawiam serdecznie
Waldemar Fronczak
- Cieśla_Jerzy

Na górnej części Forum GENPLU ukazała się zakładka do stron internetowych:
Genealodzy.pl oraz Forgenp.pl

Genealodzy.pl oraz Forgenp.pl
Jerzy Cieśla
Cieśla - Kownacica, Bednarczyk - Leonów
powiat garwoliński
Cieśla - Kownacica, Bednarczyk - Leonów
powiat garwoliński
- Kaczmarek_Aneta

-
Christian_Orpel

- Kontakt:
- Jan_Podkowa

-
Lubedkin_Anna

Usuniete ze względu na nagły skok ciśnienia u Czytelnika.
Pozdrawiam
"Genpolowa Sintia"
Pozdrawiam
"Genpolowa Sintia"
Ostatnio zmieniony czw 24 kwie 2008, 11:24 przez Lubedkin_Anna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lubedkin_Anna

- Młochowski_Jacek

- Kontakt:
Specjalnie na Twoje życzenie dodałem autolinki dla Forgenu. Wojna trwa wtedy kiedy piszemy, że ona trwa. Jeśli ktoś omija jakąś stronę to jego wybór i jego prawo. Nikt z tego powodu nie ucierpi. Szkody wywołuje dopiero pisanie o wojnie i nawoływanie do krucjaty lub bojkotu. Temat to niezbyt genealogiczny więc szkoda na niego energii.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek Młochowski
Jacek Młochowski