Wrześniowe spotkanie Warszawskiego Towarzystwa Genealogiczn
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=406&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
Bardzo się cieszę na tę prelekcję, tym bardziej, że mam taką nadzieję, będzie można zadawać pytania. Czy moja nadzieja się ziści?
ewab
ewab
Bardzo się cieszę na tę prelekcję, tym bardziej, że mam taką nadzieję, będzie można zadawać pytania. Czy moja nadzieja się ziści?
ewab
ewab
- Marciniak_Michał

Dzięki za informację. Przyjdę na pewno.
Pozdrawiam
ewab.
Pozdrawiam
ewab.
-
Sroczyński_Włodzimierz

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Bardzo dziękuję organizatorom za spotkanie. tym cenniejsze, że w szerokim (50?60? osób) gronie, także z osobami nieuczestniczącymi w forumowym życie, mniej wprawnymi w obsłudze baz etc.
Dzięki spotkaniu miałem okazję - poza próbą prezentacji programu metryki.genealodzy.pl i pokrewnych - wysłuchać kilku uwag nt funkcjonalności serwisów, zanotować propozycję etc
Kilka z propozycji, jak się wydaje, dość prostych we wprowadzeniu i rozsądnie postulowanych - zostało zaakceptowane i będzie wdrożone (kwestia dni - może kilkudziesięciu, ale nie miesięcy)
Część z propozycji wykraczała poza ramy projektu, ale ramy..można zmienić, gdy będą chętni aby realizować pomysły.
Oprócz korzyści duchowych - wzbogaciłem się materialnie:) Zostałem obdarowany przez autora (Krzysztofa Bąkałę) ale w imieniu WTG "Historią symboliczną znakiem, herbem i barwą pisaną" - podręczny słownik, ale czyta się jak beletryskę, można pochłonąć w średnio-długiej podróży
Polecam:)
Dzięki spotkaniu miałem okazję - poza próbą prezentacji programu metryki.genealodzy.pl i pokrewnych - wysłuchać kilku uwag nt funkcjonalności serwisów, zanotować propozycję etc
Kilka z propozycji, jak się wydaje, dość prostych we wprowadzeniu i rozsądnie postulowanych - zostało zaakceptowane i będzie wdrożone (kwestia dni - może kilkudziesięciu, ale nie miesięcy)
Część z propozycji wykraczała poza ramy projektu, ale ramy..można zmienić, gdy będą chętni aby realizować pomysły.
Oprócz korzyści duchowych - wzbogaciłem się materialnie:) Zostałem obdarowany przez autora (Krzysztofa Bąkałę) ale w imieniu WTG "Historią symboliczną znakiem, herbem i barwą pisaną" - podręczny słownik, ale czyta się jak beletryskę, można pochłonąć w średnio-długiej podróży
Polecam:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Uważam, że prelekcja była bardzo udana i dużo się z niej dowiedziałam. Szkoda, że przygotowane przeze mnie pytania nie dotyczyły tematu prelekcji i ich nie zadałam. Ale odpowiedział mi na nie b.miły pan Michał Marciniak i jest ok.
Pozdrawiam
ewab.
Pozdrawiam
ewab.