Cmentarze Zielona Góra - prośba o zrobienie zdjęcia
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Cmentarze Zielona Góra - prośba o zrobienie zdjęcia
Witam
Zwracam sie z ogromną prośba do osób bedących na forum o zrobienie zdjecia nagrobka na cmentarzu komunalnym w Zielonej Górze na nazwisko Jan Borek
kwatera 61 rząd 1 grób 19 wejscie od ul Wrocławskiej
Bede bardzo wdzieczna za pomoc i poświecony czas.
Pozdr Agnieszka.
Zwracam sie z ogromną prośba do osób bedących na forum o zrobienie zdjecia nagrobka na cmentarzu komunalnym w Zielonej Górze na nazwisko Jan Borek
kwatera 61 rząd 1 grób 19 wejscie od ul Wrocławskiej
Bede bardzo wdzieczna za pomoc i poświecony czas.
Pozdr Agnieszka.
- maria.j.nie

- maria.j.nie

- Skrzypek_Wojciech

Cmentarz Zielona Góra
Czy ktos może mi pomóć i zrobić zdjęcie nagrobka
http://mzp.pl/szukaj.php?lang=pl&ident=40388
http://mzp.pl/szukaj.php?lang=pl&ident=40388
wszystko na temat nazwiska Skrzypek (Jarosław, Wrocław, Korzenica, Łączki Brzeskie,Przecław, Wylów, Skarżysko Kamienna, Bohumin, Błonie k.Mielca)
- maria.j.nie

-
Mariusz_warzocha

cmentarz Zielona Góra zrobię zdjęcie grobu
Cmentarz Zielona Góra zrobię zdjęcia grobu
mam możliwość zrobienia zdjęć ocalałych grobów na małym starym niemieckim cmentarzu z roku 1900 który znajduje się we wsi URZUTY kolo Zielonej Gory woj. Lubuskie
pozdrawiam
mam możliwość zrobienia zdjęć ocalałych grobów na małym starym niemieckim cmentarzu z roku 1900 który znajduje się we wsi URZUTY kolo Zielonej Gory woj. Lubuskie
pozdrawiam
-
Albertinio

Witam.
Czy mogłabym prosić o pomoc i o wykonanie fotki grobów:
1- Otwinowski Daniel zm. 1989.01.10 - kwatera 63, rząd 1, grób 39 (najważniejszy)
2- Otwinowski Wiesław (syn ww/Daniela) zm. 1987. 10.30 - kwatera 59, rząd 8, grób 1
3- Otwinowska Natalia zm. 2006.03.23 (żona w/w Daniela) - kwatera 143, rząd 6, grób 2
Stary cmentarz przy ul. Wrocławskiej.
Przepraszam, za ilość - ale najważniejsze są dla mnie 2 pierwsze (3 niekoniecznie). Będę zobowiązana i bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam Beata.
Czy mogłabym prosić o pomoc i o wykonanie fotki grobów:
1- Otwinowski Daniel zm. 1989.01.10 - kwatera 63, rząd 1, grób 39 (najważniejszy)
2- Otwinowski Wiesław (syn ww/Daniela) zm. 1987. 10.30 - kwatera 59, rząd 8, grób 1
3- Otwinowska Natalia zm. 2006.03.23 (żona w/w Daniela) - kwatera 143, rząd 6, grób 2
Stary cmentarz przy ul. Wrocławskiej.
Przepraszam, za ilość - ale najważniejsze są dla mnie 2 pierwsze (3 niekoniecznie). Będę zobowiązana i bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam Beata.
Pozdrawiam
Beata
Otfinowski/a, Skiba, Toporek, Nowak, Miś, Popek, Kwapień, Kwaśniwski/a
Parafie małopolskie i świętokrzyskie: Książ Wielki, Niegardów, Proszowice, Prandocin, Kozłów i okoliczne
.
Beata
Otfinowski/a, Skiba, Toporek, Nowak, Miś, Popek, Kwapień, Kwaśniwski/a
Parafie małopolskie i świętokrzyskie: Książ Wielki, Niegardów, Proszowice, Prandocin, Kozłów i okoliczne
-
MarcinBulaga

Kawa Władysław - cmentarz Drzonków
Witam.
Proszę o pomoc osoby mieszkające w Zielonej Górze i okolicy.
Prawdopodobnie na cmentarzu Drzonków pochowany jest brat mojego pradziadka. W wyszukiwarce udało mi się odnaleźć lokalizację grobu. I tutaj moja prośba czy mógłby ktoś zweryfikować ta informacje i wykonać zdjęcie nagrobka. Z tego co wiem zgadza się data smierci a niewłaściwa data urodzenia bowiem urodził sie 25.01.1909 jednak takie pomylki sie zdarzają.
WŁADYSŁAW KAWA
Data urodzenia 25-04-1909
Data zgonu 31-05-1982
Miejsce pochówku: Zielona Góra
Cmentarz Nowe miasto - Drzonków
Kwatera A
Rząd 13
Grób 2
Z góry dziękuję za pomoc.
Marcin-Bulaga[AT]wp.pl
Proszę o pomoc osoby mieszkające w Zielonej Górze i okolicy.
Prawdopodobnie na cmentarzu Drzonków pochowany jest brat mojego pradziadka. W wyszukiwarce udało mi się odnaleźć lokalizację grobu. I tutaj moja prośba czy mógłby ktoś zweryfikować ta informacje i wykonać zdjęcie nagrobka. Z tego co wiem zgadza się data smierci a niewłaściwa data urodzenia bowiem urodził sie 25.01.1909 jednak takie pomylki sie zdarzają.
WŁADYSŁAW KAWA
Data urodzenia 25-04-1909
Data zgonu 31-05-1982
Miejsce pochówku: Zielona Góra
Cmentarz Nowe miasto - Drzonków
Kwatera A
Rząd 13
Grób 2
Z góry dziękuję za pomoc.
Marcin-Bulaga[AT]wp.pl
podepne sie do tematu,
czy mógłby ktoś z okolicy przy okazji udania sie na cmentarz w Jędrzychowie, sprawdzić grób numer 2, rząd 18, kwatera 13j?
Wydaje mi sie że to brat mojej babci, Józef Dąbrowski, z listu jego córki wynika ze został pochowany w zielonej górze w 1947 roku i jest to jedyna osoba którą znalazłem w wyszukiwarce zielonogórskiej.
rok śmierci by sie zgadzał ale nie rok urodzin, tak jak w poscie powyzej, mysle że to moze ino pomyłka jakaś, czy to podczas wklepywania w komputer czy moze już na grobie tak jest. bardzo bym prosił o sprawdzenie i ewentualnie jakieś fotki.
czy mógłby ktoś z okolicy przy okazji udania sie na cmentarz w Jędrzychowie, sprawdzić grób numer 2, rząd 18, kwatera 13j?
Wydaje mi sie że to brat mojej babci, Józef Dąbrowski, z listu jego córki wynika ze został pochowany w zielonej górze w 1947 roku i jest to jedyna osoba którą znalazłem w wyszukiwarce zielonogórskiej.
rok śmierci by sie zgadzał ale nie rok urodzin, tak jak w poscie powyzej, mysle że to moze ino pomyłka jakaś, czy to podczas wklepywania w komputer czy moze już na grobie tak jest. bardzo bym prosił o sprawdzenie i ewentualnie jakieś fotki.
Ostatnio zmieniony sob 23 sty 2021, 10:06 przez Gazda, łącznie zmieniany 1 raz.
Paweł
nazwiska przodków: Gunia, Poradzisz, Polczak, Dąbrowski, Dziuban, Petryszyn, Pokładek, Kanatyn, Bukowski, Szczyrba, Kuśnierz
szukam metryk Rabka oraz Поповичі 1886-1914
nazwiska przodków: Gunia, Poradzisz, Polczak, Dąbrowski, Dziuban, Petryszyn, Pokładek, Kanatyn, Bukowski, Szczyrba, Kuśnierz
szukam metryk Rabka oraz Поповичі 1886-1914
Re: Kawa Władysław - cmentarz Drzonków
Jak tylko pogoda się poprawi, nie ma problemu 
Gazda pisze:podepne sie do tematu,
Aneta