ARCHIWUM w PIŃCZOWIE (komentarz)

Komentarze artykułów opublikowanych na stronie PTG

Moderator: maria.j.nie

Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=355&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
ozanka

Sympatyk
Mistrz

Post autor: ozanka »

Kornelio, nie mogłaś podać gorszej informacji :(
Dla mnie wielka TRAGEDIA :(
Nie pojmuję, dlaczego o planowanych takich posunięciach nie informuje się z dużym wyprzedzeniem . To nie przeprowadzka z jednej ulicy na drugą czy z budynku do budynku .
:roll:
Bardzo zmartwiona
Bożenna :oops: :cry: :cry: :cry:
zetka

Sympatyk
Adept

Post autor: zetka »

Miejmy nadzieję że przenoszenie archiwum będzie miało w późniejszym czasie tylko korzystny wpływ na nasze kontakty z nim. A dostęp do zasobów będzie łatwiejszy. Być może da to nowe możliwości - np. szybszą dygitalizację zasobów
Pozdrawiam
Żaneta
GRAZYNECZKAAA

Sympatyk
Mistrz

Post autor: GRAZYNECZKAAA »

dla mnoie tez smutna waidomosc, gdybym wiedziala wczesniej to na pewno juz odwiedzialabym archiwum w pinczowie i wyszukala interesujace mnie akta, a tak ile mamy czekac i poza tym kielce , tak daleko??
Awatar użytkownika
Kornelia_Major

Członek PTG
Mistrz
Kontakt:

Re: ARCHIWUM w PIŃCZOWIE (komentarz)

Post autor: Kornelia_Major »

ozanka pisze:Kornelio, nie mogłaś podać gorszej informacji :(
Dla mnie wielka TRAGEDIA :(
Nie pojmuję, dlaczego o planowanych takich posunięciach nie informuje się z dużym wyprzedzeniem . To nie przeprowadzka z jednej ulicy na drugą czy z budynku do budynku .
:roll:
Bardzo zmartwiona
Bożenna :oops: :cry: :cry: :cry:
Witam Bozenna.
O reorganizacji Archiwum Państwowego w Kielcach wiedzieliśmy od dawna. Ja też na różnych forach o tym pisałam. Wszystko jest już na miejscu. 12.10.2011 r. było oficjalne otwarcie nowego i nowoczesnego budynku Archiwum Pąnśtwowego w Kielcach. Jutro na stronie www.genealodzy-kielce.pl w kronice spotkań będzie można obejrzeć zdjęcia z tego otwarcia.

zetka pisze:Miejmy nadzieję że przenoszenie archiwum będzie miało w późniejszym czasie tylko korzystny wpływ na nasze kontakty z nim. A dostęp do zasobów będzie łatwiejszy. Być może da to nowe możliwości - np. szybszą dygitalizację zasobów
Witaj Żanetko.

Ależ naturalnie,że będzie zdigtalizowane, bo już kończymy fotografowanie w Sandomierzu i przenosimy się do Kielc. Jest to tylko kwestia czasu. Mam Twoje zgłoszenie do indeksacji więc i Ty w tym będziesz miała swój udział.

Pozdrawiam, Kornelia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komentarze artykułów”