Budnik - Poszukuję informacji o nazwisku

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
n.budnik

Post autor: n.budnik »

Witam poszukuje herbu rodziny Budnik
Moja rodzina pochodzi z Tucholi Gostycyna, Zakrzewa
moj dziadek miał 6cioro rodzeństwa
izę krystynę, genowefę, scholastykę, Zugmunta, henryka i Edwin-dziadek rodzice to Władysław Wacław i Agata Budnik zd. Pidynkowska . poszukuję osob spokrewnionych z tymi osobami :) tworzę drzewo i chciałabym dociec historii mojej rodziny
Ostatnio zmieniony wt 25 paź 2011, 22:17 przez n.budnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Szutta_Jolanta

Budnik

Post autor: Szutta_Jolanta »

Witam pochodzę z Budniów ale nie z tych stron co pani potrzebuje mój dziadek to Kazimierz syn Piotra pochodzą z Kaczanówki Tarnopolskie moj ojciec też był Piotr ojciec miał tylko jednego brata Stanisława wujek jeszcze żyje ojciec zmarł w19.06 tego roku A herbem Budników jest Jastrzębiec tylko należy szukać tych od Jana u mnie w rodzinie jeszcze za Bugiem brat ojca dziadka Kazika prawdpodobnie miał na imię Jan oraz sistra Maria ale tego nie udało mi się dokładnie ustalić .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
n.budnik

pomoge pani-znam osobiscie te rodzine!!!!!!!!!!!!

Post autor: n.budnik »

witaj napisałam maila do ciebie ale chyba zły podałeś, także podaje swój n.budnik@o2.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”