Polska Deklaracja o Podziwie i Przyjaźni dla Stanów Zjed.
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Ewa_Szczodruch

- Ewa_Szczodruch

WITAM SERDECZNIE.Z GÓRY PRZEPRASZAM ADMINA ZA WYLEWNOŚĆ.MOŻE TO CO CHCĘ NAPISAĆ ZABRZMI STAROŚWIECKO CZY WRĘCZ INFANTYLNIE ALE TO MOJA DEKLARACJA O PODZIWIE.......DLA OSOB , KTORE Z ZAPAŁEM INDEKSUJA TOMY.
DROGIE PANIE . CAŁUJĘ WASZE UMĘCZONE DŁONIE , KTÓRE Z CIERPLIWOŚCIĄ WYSTUKUJĄ NA KLAWIATURZE , CAŁUJĘ WASZE ZMĘCZONE OD WPATRYWANIA SIĘ W MONITOR OCZY , MASUJĘ UDRĘCZONE OD CIĄGŁEGO SIEDZENIA PLECY . JA WIEM ŻE TAKIE SFORMUOWANIA MOGĄ WYDAWAĆ SIĘ NIESTOSOWNE JEŚLI CHODZI O TAKĄ STRONĘ ( jak uważa moja żona Kasia - to jak liścik do ukochanej ) JEDNAK W JAKI INNY SPOSÓB MOŻNA PODZIĘKOWAĆ ZA CAŁĄ TĄ MRÓWCZĄ PRACĘ .
DRODZY PANOWIE INDEKSATORZY . O WAS RÓWNIEŻ NIE ZAPOMNIAŁEM . PRAWDZIWIE MĘSKI UŚCISK PRAWICY - W SZCZEGÓLNOŚCI DLA PANA TYBURSKIEGO JAKO POMYSŁODAWCY PRZEDSIĘWZIĘCIA ORAZ SIARCZYSTE POLSKIE BUZIAKI .
DOBRA ROBOTA .
PO0ZDRAWIAM SERDECZNIE .
Bogdan BODEK Sikora genealogowy " osesek "
DROGIE PANIE . CAŁUJĘ WASZE UMĘCZONE DŁONIE , KTÓRE Z CIERPLIWOŚCIĄ WYSTUKUJĄ NA KLAWIATURZE , CAŁUJĘ WASZE ZMĘCZONE OD WPATRYWANIA SIĘ W MONITOR OCZY , MASUJĘ UDRĘCZONE OD CIĄGŁEGO SIEDZENIA PLECY . JA WIEM ŻE TAKIE SFORMUOWANIA MOGĄ WYDAWAĆ SIĘ NIESTOSOWNE JEŚLI CHODZI O TAKĄ STRONĘ ( jak uważa moja żona Kasia - to jak liścik do ukochanej ) JEDNAK W JAKI INNY SPOSÓB MOŻNA PODZIĘKOWAĆ ZA CAŁĄ TĄ MRÓWCZĄ PRACĘ .
DRODZY PANOWIE INDEKSATORZY . O WAS RÓWNIEŻ NIE ZAPOMNIAŁEM . PRAWDZIWIE MĘSKI UŚCISK PRAWICY - W SZCZEGÓLNOŚCI DLA PANA TYBURSKIEGO JAKO POMYSŁODAWCY PRZEDSIĘWZIĘCIA ORAZ SIARCZYSTE POLSKIE BUZIAKI .
DOBRA ROBOTA .
PO0ZDRAWIAM SERDECZNIE .
Bogdan BODEK Sikora genealogowy " osesek "
- Ewa_Szczodruch

Witaj Bogdanie
Dziękuję za ciepłe słowa. To miło, gdy od czasu do czasu ktoś doceni tę pracę. Nie jestem do niej przymuszana, nie czuję się specjalnie uciemiężona. Zrobiłam dużo i mam z tego powodu ogromną osobistą satysfakcję. A te biedne paluszki i te oczęta oraz plecy mają się dobrze
Pozdrawiam cieplutko, Ewa Szczodruch
Dziękuję za ciepłe słowa. To miło, gdy od czasu do czasu ktoś doceni tę pracę. Nie jestem do niej przymuszana, nie czuję się specjalnie uciemiężona. Zrobiłam dużo i mam z tego powodu ogromną osobistą satysfakcję. A te biedne paluszki i te oczęta oraz plecy mają się dobrze
Pozdrawiam cieplutko, Ewa Szczodruch
- Ewa_Szczodruch

Lato sobie płynie wolno i jesiennie, a my tym czasem przekroczyliśmy 200 tys. osób. Skok na tę liczbę był całkiem niezły. Dokonały go Ewa, Maryla i Marzena.
Robota zbliża się do końca. Jest ostatnia szansa na dołączenie do grona realizatorów. Zostało jeszcze trochę stron z tomów 7, 8, i 11. Chętnych proszę o deklarację w tym wątku.
Widzę ,że także i ten wątek ma juz pokaźne rozmiary (tak pod wzgledem odpowiedzi jak i pod względem czytań). Chyba jest najobszerniejszy na tym forum.
Letnio - jesiennie pozdrawiam z higienicznie czystej, bo umytej deszczami, Łeby.
Wiktor
Robota zbliża się do końca. Jest ostatnia szansa na dołączenie do grona realizatorów. Zostało jeszcze trochę stron z tomów 7, 8, i 11. Chętnych proszę o deklarację w tym wątku.
Widzę ,że także i ten wątek ma juz pokaźne rozmiary (tak pod wzgledem odpowiedzi jak i pod względem czytań). Chyba jest najobszerniejszy na tym forum.
Letnio - jesiennie pozdrawiam z higienicznie czystej, bo umytej deszczami, Łeby.
Wiktor
Witam wszystkich wypoczętych i pakujących dopiero walizki na wakacje!
Wróciłam z urlopu i mam pytanie czy w czasie mojej nieobecności ktoś indeksował tom 8 "Deklaracji"
Ja przed wyjazdem zindeksowałam do strony 200 włącznie, a Ewunia do strony 220.
Pytam o te pozostałe 20 stron i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam "gorąco"
Maryla Wojciechowska
Wróciłam z urlopu i mam pytanie czy w czasie mojej nieobecności ktoś indeksował tom 8 "Deklaracji"
Ja przed wyjazdem zindeksowałam do strony 200 włącznie, a Ewunia do strony 220.
Pytam o te pozostałe 20 stron i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam "gorąco"
Maryla Wojciechowska
Pozdrawiam serdecznie
Maryla Wojciechowska
Maryla Wojciechowska
- andrzejlazar

- Kontakt:
http://www.deklaracja.genealodzy.pl/ind ... cja=strona
Na tej stronie przedostatnie nazwisko to nie Zazar a Lazar Franciszek.
Dziekuje za kawał dobrej roboty-Andrzej Lazar
Na tej stronie przedostatnie nazwisko to nie Zazar a Lazar Franciszek.
Dziekuje za kawał dobrej roboty-Andrzej Lazar
- Ewa_Szczodruch

Witam po wakacjach. Szkocja jest tak piękna jak droga. Mogę dwuznacznie mawiać "moja droga Szkocjo"
W tomie 8 zostały strony od 201 do 209 ( mam w domu jeszcze 4 do wklepania)
Tom 7 powoli robi Marzena. Mam do wklepania 295,296 oraz 327-341.
W tomie 11 stoimy. To co jest w INFO jest aktualne.
Pozdrawiam
Wiktor
W tomie 8 zostały strony od 201 do 209 ( mam w domu jeszcze 4 do wklepania)
Tom 7 powoli robi Marzena. Mam do wklepania 295,296 oraz 327-341.
W tomie 11 stoimy. To co jest w INFO jest aktualne.
Pozdrawiam
Wiktor