Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Re: MYHERITAGE.PL - Pomoc z drzewem genealogicznym!
Witam
A ja bym prosił o pomoc w skontaktowaniu się z Dariusz Robert Wojciechowski, któryna My Heritage ma witrynę: Szczygielscy Majchrzak Hajduk i inni... / Suma3. Na tej witrynie znajdują się osoby o nazwisku Wiktorczyk, które należą do mojej rodziny.
mój kontakt: mdk107@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc
Marek
A ja bym prosił o pomoc w skontaktowaniu się z Dariusz Robert Wojciechowski, któryna My Heritage ma witrynę: Szczygielscy Majchrzak Hajduk i inni... / Suma3. Na tej witrynie znajdują się osoby o nazwisku Wiktorczyk, które należą do mojej rodziny.
mój kontakt: mdk107@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc
Marek
Witam,
wiadomość została przesłana do Dariusza Roberta Wojciechowskiego. Witryna została odnaleziona niestety jest to witryna rodzinna czyli wejście do niej jest zablokowane przez administratora, mozna tylko przeglądać dane podstawowe po podaniu konkretnego nazwiska.
Mam nadzieję że odezwie się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
wiadomość została przesłana do Dariusza Roberta Wojciechowskiego. Witryna została odnaleziona niestety jest to witryna rodzinna czyli wejście do niej jest zablokowane przez administratora, mozna tylko przeglądać dane podstawowe po podaniu konkretnego nazwiska.
Mam nadzieję że odezwie się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
dziękuję i pozdrawiam
Marek
Marek
Re: Prośba o wyszukanie w MyHeritage.
Witam
Proszę i ja o kontakt z administratorem drzewa na myheritage - Pani Aleksandra Brzezińska, Drzewo Brzezińska, numer 40952o_87366626e740d524t0n4f3 aż 33 osoby w wyszukiwarce smart matches, mój email eder@interia.pl
Z góry dziękuję, Andrzej Wójtowicz
Proszę i ja o kontakt z administratorem drzewa na myheritage - Pani Aleksandra Brzezińska, Drzewo Brzezińska, numer 40952o_87366626e740d524t0n4f3 aż 33 osoby w wyszukiwarce smart matches, mój email eder@interia.pl
Z góry dziękuję, Andrzej Wójtowicz
Witam,
Andrzeju a mógłbyś podać jakieś konkretne imię i nazwisko będzie można szybciej odnaleźć Aleksandrę bo nazwisko dosyć liczne.
Pozdrawiam,
Anetta.
Andrzeju a mógłbyś podać jakieś konkretne imię i nazwisko będzie można szybciej odnaleźć Aleksandrę bo nazwisko dosyć liczne.
Pozdrawiam,
Anetta.
Cześć Andrzeju,
poradziłam sobie musiałam tylko przekopać się przez kilkanaście stron ale udało się
Znalazłam Aleksandrę i wiadomość została wysłana. Mam nadzieję że odezwie się do Ciebie. Daj mi znać.
Pozdrawiam,
Anetta.
poradziłam sobie musiałam tylko przekopać się przez kilkanaście stron ale udało się
Pozdrawiam,
Anetta.
Cześć
Dziękuję bardzo. Swoją drogą będę musiał na jesieni kupić wersję premium, bo znalazłem kilka drzew gdzie na 100% są moi krewni, a nie chcę Cię tyle razy prosić o przysługę. O tyle jest to fascynujące, że wspólni Przodkowie żyli 150-200 lat temu! Poznać tak odległych krewnych to będzie to!
Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
Dziękuję bardzo. Swoją drogą będę musiał na jesieni kupić wersję premium, bo znalazłem kilka drzew gdzie na 100% są moi krewni, a nie chcę Cię tyle razy prosić o przysługę. O tyle jest to fascynujące, że wspólni Przodkowie żyli 150-200 lat temu! Poznać tak odległych krewnych to będzie to!
Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
-
Chwialkowski_Konrad
Witam
Miałbym wielką prośbę o pomoc w skontaktowaniu się z Maciejem Witkowskim administratorem witryny Rodaków na myheritage (Aleksandra Rodak ur. 1855 i jej mąż Szczepan Rodak to moi pradziadkowie). Mój e-mail: afikado#poczta.fm.
Pozdrawiam
Konrad Fijałkowski
Miałbym wielką prośbę o pomoc w skontaktowaniu się z Maciejem Witkowskim administratorem witryny Rodaków na myheritage (Aleksandra Rodak ur. 1855 i jej mąż Szczepan Rodak to moi pradziadkowie). Mój e-mail: afikado#poczta.fm.
Pozdrawiam
Konrad Fijałkowski
Cześć Konrad,
udało mi się przesłać wiadomość do Macieja Witkowskiego. Mam nadzieję że odezwie się do Ciebie. Daj znać jak poszło.
Pozdrawiam,
Anetta.
udało mi się przesłać wiadomość do Macieja Witkowskiego. Mam nadzieję że odezwie się do Ciebie. Daj znać jak poszło.
Pozdrawiam,
Anetta.
Cześć Konrad raz jeszcze,
Maciek skontaktował się i ze mną i przesłał taką oto wiadomość:
Witam, dziękuję za informację, skontaktuję się.
Pozdrawiam.
Mam nadzieję że tak będzie. Powodzenia w poszerzaniu rodzinnych kontaktów.
Pozdrawiam,
Anetta.
Maciek skontaktował się i ze mną i przesłał taką oto wiadomość:
Witam, dziękuję za informację, skontaktuję się.
Pozdrawiam.
Mam nadzieję że tak będzie. Powodzenia w poszerzaniu rodzinnych kontaktów.
Pozdrawiam,
Anetta.
-
Chwialkowski_Konrad
Anetta bardzo dziękuję za pomoc. Jak będę mógł być Ci w czymś pomocny ( tłumaczenia aktów z rosyjskiego, ew. poszukiwania w niektórych archiwach) to się polecam 
Konrad.
Konrad.
Cześć Konrad,
rozumiem że kontakt nawiązany bardzo się cieszę, a zrewanżować mi się na pewno jeszcze zdążysz
Pozdrawiam,
Anetta.
rozumiem że kontakt nawiązany bardzo się cieszę, a zrewanżować mi się na pewno jeszcze zdążysz
Pozdrawiam,
Anetta.
-
marekzaborski

Dobry wieczór
i ja proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z właścicielami dwóch drzew
- Panem Wojciechem Grzegorzem Leśniewskim, właścicielem drzewa nr pp_94955932 (wspólni krewni - praprapradziadek Mierkiewicz)
i
- Panem Jarosławem Kacprem Królakiem, właścicielem drzewa Królak Family Tree (spólni krewni - praprapradziadek Zaborski)
mój mail zaborjolan@interia.pl
Pozdrawiam
Marek Zaborski
- Panem Wojciechem Grzegorzem Leśniewskim, właścicielem drzewa nr pp_94955932 (wspólni krewni - praprapradziadek Mierkiewicz)
i
- Panem Jarosławem Kacprem Królakiem, właścicielem drzewa Królak Family Tree (spólni krewni - praprapradziadek Zaborski)
Pozdrawiam
Marek Zaborski
-
Piotr_Pizoń

Witam
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu w właścicielami następujących drzew:
Mięczewski, zarządzana przez Dariusz Mięczewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Joanna Kozanecka
Witryna rodzinna, zarządzana przez Dorota BIELECKA
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail - ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu w właścicielami następujących drzew:
Mięczewski, zarządzana przez Dariusz Mięczewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Joanna Kozanecka
Witryna rodzinna, zarządzana przez Dorota BIELECKA
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail - ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Marku masz podgląd w te wymienione drzewa i możesz mi pomóc w wyborze właściwego. Chodzi mi czy możesz podać mi np. ile osób jest w drzewie? Znalazłam Jarosława Królaka (ale nie Jarosława Kacpra) i drzewo w którym jest 149 osób, a drugie drzewo ma tylko 3 osoby, tak więc nie wiem czy odnalazłam właściwego. Chyba że możesz mi podać konkretne imię i nazwisko w danym drzewie wtedy spróbuję to sparować. Nie chcę się pomylić.marekzaborski pisze:Dobry wieczór
i
Pozdrawiam
Marek Zaborski
Pozdrawiam,
Anetta.