Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- piotr_nojszewski

- Kontakt:
-
Agnieszka_Gilarska
- andrzej_debno

Witam serdecznie. Z milą chęcią pomogę,ale proszę podać kogoś z drzewa-imię i nazwisko,bo niestety sama Henryka Murawska "nie wchodzi".
Pozdrawiam Grzesiek.
Pozdrawiam Grzesiek.
Z pozdrowieniami Grzegorz
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
- andrzej_debno

-
Oskar_Tymczyszyn

-
zawadzka.jolanta

-
Magdalena_Smolska

- piotr_nojszewski

- Kontakt:
-
Marynicz_Marcin

Popieram powyższą wypowiedź.
W tym drzewie jest wiele osób, które nie mają ze sobą nic wspólnego. Sam padłem ofiarą skopiowania danych z mojego drzewa.
Dodatkowo wprowadzane są tam też dane z różnych baz internetowych, ale to wciąż nic.
Dodam, że kiedyś nawet udało mi się nawiązać kontakt i dowiedzieć, czemu skopiowano te dane (zrozumiałbym, gdyby to była jakaś krewna) i wówczas dowiedziałem się, że interesuje ją jedno z nazwisk, które pojawia się wśród moich przodków. Ok, ale czemu w takim razie wpisała sobie dodatkowo rodzinę męża wnuczki praprababci noszącej to nazwisko? To jakbym do swojego drzewa wpisywał np. rodzinę szwagra mojej Mamy. Dodatkowo miejscowości są poprzekręcane, m.in. Międzyrzecz stał się Międrzyrzecem...
W tym drzewie jest wiele osób, które nie mają ze sobą nic wspólnego. Sam padłem ofiarą skopiowania danych z mojego drzewa.
Dodatkowo wprowadzane są tam też dane z różnych baz internetowych, ale to wciąż nic.
Dodam, że kiedyś nawet udało mi się nawiązać kontakt i dowiedzieć, czemu skopiowano te dane (zrozumiałbym, gdyby to była jakaś krewna) i wówczas dowiedziałem się, że interesuje ją jedno z nazwisk, które pojawia się wśród moich przodków. Ok, ale czemu w takim razie wpisała sobie dodatkowo rodzinę męża wnuczki praprababci noszącej to nazwisko? To jakbym do swojego drzewa wpisywał np. rodzinę szwagra mojej Mamy. Dodatkowo miejscowości są poprzekręcane, m.in. Międzyrzecz stał się Międrzyrzecem...
Pozdrawiam,
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
- piotr_nojszewski

- Kontakt:
-
zawadzka.jolanta

-
ssstokrotkaaa

Czy mogłabym prosić o kontakt z Piotr Grzybek zarządzający witryną http://www.myheritage.pl/site-217256171/ ? Zależy mi zwłaszcza na osobie Władysława Grzybka i kwestii rodziny na emigracji. Wiem, że witryna była dawno nie odwiedzana, niemniej mam nadzieję, że uda mi się nawiazać kontakt z panem Piotrem.
Pozdrawiam,
Mariola
Pozdrawiam,
Mariola
- piotr_nojszewski

- Kontakt: