Czy mogłabym poprosić o przekazanie administratorom tych dwóch stron/drzew z MyHeritage (p. Andrzejowi Sękowskiemu i p. Maksymilianowi Sulikowskiemu) mojego adresu e-mail:
notofic@gmail.com
z prośbą o kontakt mailowy?
Będę bardzo zobowiązana i raz jeszcze dziękuję za dotychczasową pomoc!
Świąteczne pozdrowienia,
Zuzanna Sękowska
Świętczak_Sebastian pisze:Imię i nazwisko Michał SękowskiZuzanna_Sękowska pisze:Dobry wieczór Państwu,
chciałabym uprzejmie poprosić o możliwość skontaktowania z administratorami drzewa genealogicznego / drzew rodziny Sękowskich w serwisie myheritage.
Chodzi o: Witryna rodzinna zarządzana przez Andrzej Sękowski
oraz o Maksymilian Sulikowski (Sulikowski Web Site).
Poniżej kolejka wyszukiwania: https://www.myheritage.pl/research?s=15 ... 1+lnmsrs.1
CZWARTY i PIĄTY WYNIK dot. Michała Sękowskiego*.
Jest to dla mnie sprawa niezwykle ważna. Będę bardzo zobowiązana za możliwość skontaktowania z osobami zarządzającymi niniejszym drzewem/niniejszymi drzewami Sękowskich. Niestety nie mam pełnego dostępu do serwisu myheritage.
Rozumiem, że mój adres e-mail przekazuję administratorowi strony genealodzy.pl w wiadomości prywatnej?
Łączę ukłony!
Z.Sękowska
*Prośba moja dokładnie dotyczy ukrytego rekordu: "Michał Sękowski; Drzewa genealogiczne MyHeritageWitryna rodzinna, zarządzana przez Andrzej Sękowski; Urodziny 1872; Zgon 1945; Rodzice; Imiona obojga rodziców; Rodzeństwo Łukasz Sękowski i nazwiska 5 kolejnych rodzeństwo Żona Nazwisko Żona Dzieci Jadwiga Lukas (z d. Sękowska) i nazwiska 4 kolejnych dzieci"
oraz
drugiego ukrytego rekordu: "Michał Sękowski Drzewa genealogiczne MyHeritageSulikowski Web Site, zarządzana przez Maksymilian Sulikowski Urodziny 1872 Zgon 1945 Rodzice Imiona obojga rodziców Rodzeństwo Łukasz Sękowski i nazwiska 2 kolejnych rodzeństwo Żona Nazwisko Żona Dzieci Jadwiga Lukas (z d. Sękowska) i nazwiska 5 kolejnych dzieci Zdjęcia"
Narodziny 1872
Śmierć 1945
Członkowie rodziny
Rodzice
Władysław Sękowski
Celina Sękowski (z d. Sękowska)
Żona
Bronisława Sękowska (z d. Łabęda)
1884 - 1957
Rodzeństwo
Łukasz Sękowski
1880 - 1925
Tomasz Sękowski
? - 1918
<Private> Sękowski
Franciszek Sękowski
? - 1939
Franciszek Sękowski
<Private> Kołacińska (z d. Sękowski)
Dzieci
Jadwiga Lukas (z d. Sękowska)
1906 - 1995
Irena Siedlecka (z d. Sękowska)
1914 - 1994
Halina Hospes (z d. Sękowska)
1923 - 1995
Czesław Sękowski
1908 - 1987
Ryszard Sękowski
1920 - 1993
Źródło
Witryna rodzinna
Zaktualizowany dnia 6 wrz 2021 (1 rok i 7 miesięcy(e) temu)109 profilów w 2 drzew genealogicznych59 zdjęć
Wyświetl pełny profil w tej witrynie
Andrzej Sękowski
Administrator strony
https://sites-cf.mhcache.com/e/1/az1zaX ... e1s9_Z.jpg
Imię i nazwisko Michał Sękowski
Narodziny 1872
Śmierć 1945
Pochówek Cmentarz Bródnowski, Warszawa
Członkowie rodziny
Rodzice
Władysław Sękowski
Celina Sękowska
Żona
Bronisława Sękowska (z d. Łabęda (Łabęcka?))
1884 - 1957
Rodzeństwo
Łukasz Sękowski
1880 - 1925
Tomasz Sękowski
? - 1918
Franciszek Sękowski
? - 1939
Dzieci
Jadwiga Lukas (z d. Sękowska)
1906 - 1995
Henryk Sękowski
1911 - 1917
Ryszard Sękowski
1920 - 1993
Czesław Sękowski
1908 - 1987
Irena Siedlecka (z d. Sękowska)
1914 - 1994
Halina Hošpes (z d. Sękowska)
1923 - 1995
Zdjęcia
Źródło
Sulikowski Web Site
Zaktualizowany dnia 2 lut 2023 (2 miesięcy temu)251 profilów w jedno drzewo100 zdjęć
Wyświetl pełny profil w tej witrynie
Maksymilian Sulikowski
Administrator strony
--
Sebastian