Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- dorocik133

Re: prośba o pomoc w kontakcie
Witam!
Mam ogromną prośbę o kontakt z Tomaszem Miką, , który zarzadza drzewem "2014 in Baza Genealogiczna Rodów z Małopolski". Ma on w swoim drzewie moją prababcię w linii prostej Albertę Roth oraz jej syna Antoniego urodzonego w 1890 roku w Bochni. Antoni wg tego drzewa zmarł w roku swego urodzenia, ale miał co najmniej jednego brata Karola, który był moim dziadkiem, czyli ojcem mojego ojca. Chętnie sie wymienię informacjami o tak bliskiej mi rodzinie.
Mam ogromną prośbę o kontakt z Tomaszem Miką, , który zarzadza drzewem "2014 in Baza Genealogiczna Rodów z Małopolski". Ma on w swoim drzewie moją prababcię w linii prostej Albertę Roth oraz jej syna Antoniego urodzonego w 1890 roku w Bochni. Antoni wg tego drzewa zmarł w roku swego urodzenia, ale miał co najmniej jednego brata Karola, który był moim dziadkiem, czyli ojcem mojego ojca. Chętnie sie wymienię informacjami o tak bliskiej mi rodzinie.
Ostatnio zmieniony śr 12 lis 2014, 17:29 przez dorocik133, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Dorota
Dorota
Witam, prośbę wyślę, tylko proszę o przesłanie PW z adresem, na który ma nastąpić kontakt.dorocik133 pisze:Witam!
Mam ogromną prośbę o kontakt z Tomaszem Miką, , który zarzadza drzewem "2014 in Baza Genealogiczna Rodów z Małopolski". Ma on w swoim drzewie moją prababcię w linii prostej Albertę Roth oraz jej syna Antoniego urodzonego w 1890 roku w Bochni. Antoni )wg tego dryewa ymar w roku swego urodyenia, ale mia co najmniej jednego brata Karola, który był moim dziadkiem, czyli ojcem mojego ojca. Chętnie sie wymienię informacjami o tak bliskiej mi rodzinie.
Pozdrawiam, Robert
- dorocik133

Wiadomość na PW poszła. Z góry dziękuję, bo to dla mnie może być bardzo cenne
Pozdrawiam
Dorota
Dorota
Prośbę wysłałemdorocik133 pisze:Wiadomość na PW poszła. Z góry dziękuję, bo to dla mnie może być bardzo cenne
Pozdrawiam, Robert
-
Albertinio

Bardzo proszę o pomoc kogoś, kto ma wersję Premium w MyHeritage w nawiązaniu kontaktu z Dorota Szpajda (link do profilu: http://www.myheritage.pl/FP/tree-matche ... de=pending).
Proszę powołać się na moje nazwisko (Patryk Łukasik) i adres mail'owy: oraz podać, że chodzi o dopasowania w SmartMatches dotyczące Janina Sikora (Michalska) i Antoni Michalski.
Proszę powołać się na moje nazwisko (Patryk Łukasik) i adres mail'owy: oraz podać, że chodzi o dopasowania w SmartMatches dotyczące Janina Sikora (Michalska) i Antoni Michalski.
Patryk
-
dawid20087

Bardzo proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z użytkownikiem MyHeritage
Jan Strożyk, zarządza drzewem Strozyk Web Site (posiada w drzewie kilka osób o nazwisku Pazowski - chcę ustalić pokrewieństwo)
Moje dane
Dawid Pazowski,
Pozdrawiam
Dawid Pazowski
Jan Strożyk, zarządza drzewem Strozyk Web Site (posiada w drzewie kilka osób o nazwisku Pazowski - chcę ustalić pokrewieństwo)
Moje dane
Dawid Pazowski,
Pozdrawiam
Dawid Pazowski
Ostatnio zmieniony pt 14 lis 2014, 13:12 przez dawid20087, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dawid20087

- Pastuszko_Patryk

Prośbę wyślę, tylko proszę przesłać na PW swój adres mail.Pastuszko_Patryk pisze:Witam proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu ze Sławomirem Wilkiem, który zarządza drzewem pp_78160181 in Moje Dziedzictwo, bo w nim są nazwiska Pastuszka i Przychodzień, które pojawiają się w moim drzewie.
Pozdrawiam
Patryk Pastuszko
Pozdrawiam, Robert
- Pastuszko_Patryk

Do Roberta o Nicku rybołów:
Witam.
Proszę, jeżeli to możliwe, o pomoc w skontaktowaniu się z witryną z Myheritage:
Voorhees Family Tree in Voorhees Web Site, zarządzanej przez Mary Ann Voorhees.
W drzewie są osoby z mojej rodziny o nazwisku Ryszka. Co ciekawe, pokazują mi się 303 szt „Smart Matches”, ale nie ma tych z drzewa j.w., wyszukiwanie trwa też b. długo. Nie mam konta Premium, więc z tego wnoszę, że portal dla takich jak ja, stał się „nieprzyjazny”.
E-mail podaję w PW.
Małgorzata
Witam.
W drzewie są osoby z mojej rodziny o nazwisku Ryszka. Co ciekawe, pokazują mi się 303 szt „Smart Matches”, ale nie ma tych z drzewa j.w., wyszukiwanie trwa też b. długo. Nie mam konta Premium, więc z tego wnoszę, że portal dla takich jak ja, stał się „nieprzyjazny”.
E-mail podaję w PW.
Małgorzata
Do Małgorzaty o Nicku maga100. Prośbę wysłałem. 
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
maga100 pisze:Do Roberta o Nicku rybołów:
Witam.
E-mail podaję w PW.
Małgorzata
Pozdrawiam, Robert