marekzaborski pisze:Dobry wieczór
i ja proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z właścicielami dwóch drzew
- Panem Wojciechem Grzegorzem Leśniewskim, właścicielem drzewa nr pp_94955932 (wspólni krewni - praprapradziadek Mierkiewicz)
i
- Panem Jarosławem Kacprem Królakiem, właścicielem drzewa Królak Family Tree (spólni krewni - praprapradziadek Zaborski)
Marku masz podgląd w te wymienione drzewa i możesz mi pomóc w wyborze właściwego. Chodzi mi czy możesz podać mi np. ile osób jest w drzewie? Znalazłam Jarosława Królaka (ale nie Jarosława Kacpra) i drzewo w którym jest 149 osób, a drugie drzewo ma tylko 3 osoby, tak więc nie wiem czy odnalazłam właściwego. Chyba że możesz mi podać konkretne imię i nazwisko w danym drzewie wtedy spróbuję to sparować. Nie chcę się pomylić.
Pozdrawiam,
Anetta.
Piotr_Pizoń pisze:Witam
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu w właścicielami następujących drzew:
Mięczewski, zarządzana przez Dariusz Mięczewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Joanna Kozanecka
Witryna rodzinna, zarządzana przez Dorota BIELECKA
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail - ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Witaj Piotrze,
wiadomości do Dariusza Mięczewskiego i Romana Dębińskiego zostały wysłane. Jeśli chodzi o dwa pozostałe osoby postaraj mi podać jakieś konkretne osoby w drzewach żebym mogła sparować je z konkretnymi osobami zarządzającymi.
Pozdrawiam,
Anetta.
marekzaborski pisze:Dobry wieczór
i ja proszę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z właścicielami dwóch drzew
- Panem Wojciechem Grzegorzem Leśniewskim, właścicielem drzewa nr pp_94955932 (wspólni krewni - praprapradziadek Mierkiewicz)
i
- Panem Jarosławem Kacprem Królakiem, właścicielem drzewa Królak Family Tree (spólni krewni - praprapradziadek Zaborski)
Marku masz podgląd w te wymienione drzewa i możesz mi pomóc w wyborze właściwego. Chodzi mi czy możesz podać mi np. ile osób jest w drzewie? Znalazłam Jarosława Królaka (ale nie Jarosława Kacpra) i drzewo w którym jest 149 osób, a drugie drzewo ma tylko 3 osoby, tak więc nie wiem czy odnalazłam właściwego. Chyba że możesz mi podać konkretne imię i nazwisko w danym drzewie wtedy spróbuję to sparować. Nie chcę się pomylić.
Pozdrawiam,
Anetta.
Anetta_72 pisze:
Pozdrawiam,
Anetta.
Cześć Marku raz jeszcze,
wiadomość w sprawie drugiego też już wysłana. Mam nadzieję że odezwą się do Ciebie. Daj znać czy się udało.
Pozdrawiam,
Anetta.
Witam
Jeżeli mógłbym również przyłączyć się do próby nawiązana kontaktu to byłbym wdzięczny.
Chodzi mi o Tomasza Karolak.(Heritage)
W jego drzewku są osoby, które zwiazane z moimi i chciałbym się z nim wymienić widomościami i uzupełnieniami.
Dotyczy to osób z nazwiskiem Staszak.
Z góry dziękuję za każdą pomoc.
Witaj Marku,
wiadomość do Tomasza Karolaka zostala wyslana, nie podałeś swojego adresu mailowego więc pozostaje teraz czekać że on odezwie się do mnie na MyHeritage.
Pozdrawiam,
Anetta.
1..Prywatne> Pozmirowski
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Wardecki Web Site, zarządzana przez Jessica Wardecki
2..
<Prywatne> Puźmierowski
Drzewko Rodziny Strzałka-Kołodziej in Strzałka-Kołodziej Family Webite, zarządzana przez Marcin Strzałka
Rodzice: <Prywatne> Puźmierowski, <Prywatne> Puźmierowska
pozmirowski pisze:Proszę o pomoc w uzyskaniu kontaktu z:
1..Prywatne> Pozmirowski
Wardecki Web Site, zarządzana przez Jessica Wardecki
2..
<Prywatne> Puźmierowski
Drzewko Rodziny Strzałka-Kołodziej in Strzałka-Kołodziej Family Webite, zarządzana przez Marcin Strzałka
Rodzice: <Prywatne> Puźmierowski, <Prywatne> Puźmierowska
pozmirowski@gmail.com
Witaj Wiesławie,
obie wiadomości wysłane, mam nadzieję że ta po angielsku zostanie zrozumiana Daj znać czy odezwali się do Ciebie.
Pozdrawiam,
Anetta.
Piotr_Pizoń pisze:Witam
Ponawiam swoją prośbę o pomoc w nawiązaniu kontaktu w właścicielami następujących drzew:
Mięczewski, zarządzana przez Dariusz Mięczewski
Witryna rodzinna, zarządzana przez Joanna Kozanecka
Witryna rodzinna, zarządzana przez Dorota BIELECKA
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Mój e-mail - ppl55@poczta.fm
Pozdrawiam Piotr
Witaj Piotrze,
wiadomości do Dariusza Mięczewskiego i Romana Dębińskiego zostały wysłane. Jeśli chodzi o dwa pozostałe osoby postaraj mi podać jakieś konkretne osoby w drzewach żebym mogła sparować je z konkretnymi osobami zarządzającymi.
Pozdrawiam,
Anetta.
Dziękuję bardzo
Jeśli chodzi o nazwisko z tych drzew to interesuje mnie nazwisko Niewinny.