Posiadam dostęp: Parafia, mikrofilm .. - pomogę
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
-
Wiesetek_Krzysztof

Żaneto
błagaem usciślij okres, bo ja szukam Knopf i Moritz więc nawet w spisie rocznym patrze tylko na litery K ,M a slubach K i wszystkie żenskie chyba ze szukam specjalne to moge to zrobić max w 15 spisach bo nie mam czasu czyli na 2 szpulach. Naprawdę na więcej mnie nie stac czasowo.
błagaem usciślij okres, bo ja szukam Knopf i Moritz więc nawet w spisie rocznym patrze tylko na litery K ,M a slubach K i wszystkie żenskie chyba ze szukam specjalne to moge to zrobić max w 15 spisach bo nie mam czasu czyli na 2 szpulach. Naprawdę na więcej mnie nie stac czasowo.
Pozdrawiam
Jurek Hykiel
Jurek Hykiel
- Jan.Ejzert

Jurku,hykiel pisze: Czarku
chyba juz widziałem w latach 1848- 1850 kilka wpisow czy chcesz ten okres czy wybierasz inny jaki?
Przepraszam, że dopiero dziś odpowiadam, ale przed chwilą wróciłem z delegacji.
Za każdą wzmiankę będę wdzięczny, z jakiegokolwiek okresu. Oczywiście, może to być okres 1848 - 1850.
Gotlib Eisert urodził się w Piotrkowie, jego ojciec Samuel był kolonistą i mieszkał w Kociszewie. Matką była Dorota Jastrzębska. Być może Samuel miał więcej dzieci?
Właściwie to nic więcej nie wiem.
Pozdrawiam
Czarek
-
Joanna_Januszewska

Jurku,
interesuje mnie nazwisko Zachert. Myślę, że wczesne lata 40-te.
Pozdrawiam
Joanna
interesuje mnie nazwisko Zachert. Myślę, że wczesne lata 40-te.
Pozdrawiam
Joanna
Ostatnio zmieniony pt 09 mar 2012, 22:11 przez Joanna_Januszewska, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Joanna_Januszewska

Księgi parafialne Dobrotwór i Kamionka Strumiłowa - pomogę.
Witam!
W najbliższym czasie mam dostęp do mikrofilmów ksiąg parafialnych z AGAD z wyżej wymienionych parafii. Z parafii Dobrotwór wszystkie, które posiada AGAD, z parafii Kamionka Strumiłowa księgi z przełomu XVIII i XIX wieku, Gdyby kogoś interesowały jakieś informacje z tych ksiąg postaram się pomóc.
Pozdrawiam,
Michał
W najbliższym czasie mam dostęp do mikrofilmów ksiąg parafialnych z AGAD z wyżej wymienionych parafii. Z parafii Dobrotwór wszystkie, które posiada AGAD, z parafii Kamionka Strumiłowa księgi z przełomu XVIII i XIX wieku, Gdyby kogoś interesowały jakieś informacje z tych ksiąg postaram się pomóc.
Pozdrawiam,
Michał
- Łaptaszynska_Iwona

-
Bomersbach_P

-
Bomersbach_P