Poszukuję chętnych do indeksacji ...
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Kasia_Marchlińska

Dzień dobry,
W sprawie:
-----------------------------
Czy jest chętna osoba, która chciałaby (porządnie!) zindeksować księgi z parafii Tarnawa obok Sędziszowa, powiat Jędrzejowski, województwo Świętokrzyskie z lat 1720-1810?
-------------------------------
Zgłaszam się do indeksacji,
Kasia Marchlińska
W sprawie:
-----------------------------
Czy jest chętna osoba, która chciałaby (porządnie!) zindeksować księgi z parafii Tarnawa obok Sędziszowa, powiat Jędrzejowski, województwo Świętokrzyskie z lat 1720-1810?
-------------------------------
Zgłaszam się do indeksacji,
Kasia Marchlińska
Kasia Marchlińska
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
Poszukuję informacji o nazwiskach: Papi, Geysmer, Kimens, Perks, Szwarcenburg-Czerny, Sosnowski, Czerny, Moszczyński-Pętkowski, Rychtarski, de Rozprza Faygel, Lippoman, Sonne, Gotti, Gałęzowski.
-
Dobkowski_Adam

- Kontakt:
Witam!
Posiadam zdjęcia w bardzo dobrej jakości kilkunastu ksiąg ziemskich i grodzkich ostrołęckich(ziemia łomżyńska). Są od końca XVI w. do końca XVIII w. To wspaniałe źródło genealogiczne, dlatego szukam osób chętnych do indeksacji. Nie trzeba mieć prawie żadnych umiejętności, żeby je indeksować. Zapraszam do kontaktu przez PW.
Posiadam zdjęcia w bardzo dobrej jakości kilkunastu ksiąg ziemskich i grodzkich ostrołęckich(ziemia łomżyńska). Są od końca XVI w. do końca XVIII w. To wspaniałe źródło genealogiczne, dlatego szukam osób chętnych do indeksacji. Nie trzeba mieć prawie żadnych umiejętności, żeby je indeksować. Zapraszam do kontaktu przez PW.
Pozdrawiam,
Adam Dobkowski
Adam Dobkowski
- Kostkowski

-
maxim221997

-
Łyżwa_Więch_Damięcki

Ja pomogę w indeksacji ale w j. polskim. Mam doświadczenie w szukaniu metryk pisanych cyrylicą, jak dla mnie to orka na ugorze. Nigdy jeszcze nie indeksowałam. Mogę zająć się metrykami z parafii Jastrząb (okolice Skarżyska Kamiennej). Skany są dostępne w internecie, ale nie widnieją w Genetece. Czy kogoś interesowałaby ta parafia?
Sylwia
Sylwia
- Anna_Parysek

-
Joanna_Zysk
-
Sadaj_Ziółkowska

-
Maślanek_Joanna