w jednej z parafii powiatu gostyninskiego (ale nie w samym Gostyninie) byl w 1829/1830 roku slub Andrzeja Niementowskiego z Anna Uliczna. Moze ktos sie przy okazji natknie na ten slub, gdyz interesuja mnie rodzice i miejsce urodzenia pana mlodego. Bylabym ogromnie wdzieczna. Pozdrowienia od Agnieszki Wellem
Witam.
Czy w tych zasobach dot.Pruszkowa nie ma Pani przypadkiem zgonu Walentego Marszyckiego? Pochowany jest na cmentarzu w Żbikowie.Niestety nie znam daty zgonu ale przed 1911 rokiem urodził sie jego syn.
Poszukuje Jego rodziców.
Stefan
Czy ktos dysponuje indeksami urodzen, malzenstw i zgonow z tej parafii za okres 1830-1880? Interesuje mnie nazwisko: Niemintowski lub Niementowski Z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc. Agnieszka
Ostatnio zmieniony sob 09 lip 2011, 11:47 przez agnieszka5995, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuję nazwiska Pieniązek Franciszek i Marianna Pieniążek zd Banasik wies Budy Kaleńskie ,oraz Ciarkowski Szymon i Jadwiga Ciarkowska zd Lewandowska. wieś Trzcianno.
Witam serdecznie!
Jeśli mogę prosić, to interesuje mnie rodzina Witkowskich chyba parafia Sarbiewo (miejsowość Słotowo - jakoś tak), zwłaszcza Kunegunda i Wojciech...
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc w odnalezienu przodków...
Szanowni Forumowicze
Pani Zosia zgłaszała indesksy do zindeksowania a nie chęć poszukiwania w indeksach nazwisk.Było to w 2010 roku.Pora by była sprawdzić, czy ich już nie ma w Genetece.
Danka