GA.PA pamiątki rodzinne, wspomnienia...
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Tadeusz_Wysocki

- Kontakt:
dziękuję za te kolejne pamiątki i obrazy zbiorowej pamięci i wyobraźni,
Tadeusz
Tadeusz
Ostatnio zmieniony pn 08 sie 2022, 19:47 przez Tadeusz_Wysocki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Janiszewska_Janka

Tadeuszu,
Jestem wdzięczna za możliwość umieszczenia w galerii GA.PA moich rodzinnych pamiątek oraz za możliwość oglądania innych eksponatów rodzinnych. Moja rodzina jest rozmieszczona po całej Polsce i poza jej granicami więc w ten sposób umożliwiam im i ich potomkom poznanie "rodzinnych skarbów".
Pozdrawiam serdecznie
Janka
Jestem wdzięczna za możliwość umieszczenia w galerii GA.PA moich rodzinnych pamiątek oraz za możliwość oglądania innych eksponatów rodzinnych. Moja rodzina jest rozmieszczona po całej Polsce i poza jej granicami więc w ten sposób umożliwiam im i ich potomkom poznanie "rodzinnych skarbów".
Pozdrawiam serdecznie
Janka
- Tadeusz_Wysocki

- Kontakt:
Coś z tego szacunku do nieśmiertelnych kamieni zostało mi po moich przodkach, prostych kamieniarzy z Kunowa n/rzeką Kamienną. I każdy z nas nosi w sobie te przedziwne geny po swoich przodkach. Coś siedzi w każdym z uczestników tego forum po przodkach, że budząc się każdego ranka myśli o rodzinnej genealogii i zachowywaniu pamięci o o nich.
"Nawet jeśli się okaże, że tam nie ma nikogo", to zostaną te kamienie.
Miłego dnia,
Tadeusz
www.narodowa.pl
"Nawet jeśli się okaże, że tam nie ma nikogo", to zostaną te kamienie.
Miłego dnia,
Tadeusz
www.narodowa.pl
Ostatnio zmieniony pn 08 sie 2022, 19:50 przez Tadeusz_Wysocki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Janiszewska_Janka

Tadeuszu,
Ta sama myśl mi przyświecała przy zamieszczaniu rodzinnych pamiątek w prowadzonej przez Ciebie galerii i mam nadzieję, że stanie się ona ciekawym miejscem publikacji rodzinnych skarbów pozamykanych w szufladach i domach. Niech pamięć o nich nie zaginie nawet wówczas gdy ulegną już fizycznemu zniszczeniu.
Życzę powodzenia i dziękuję
Janka
Ta sama myśl mi przyświecała przy zamieszczaniu rodzinnych pamiątek w prowadzonej przez Ciebie galerii i mam nadzieję, że stanie się ona ciekawym miejscem publikacji rodzinnych skarbów pozamykanych w szufladach i domach. Niech pamięć o nich nie zaginie nawet wówczas gdy ulegną już fizycznemu zniszczeniu.
Życzę powodzenia i dziękuję
Janka
- Tadeusz_Wysocki

- Kontakt:
"Polecenie służbowe dla wszystkich uczestników forum&am
[Autocenzura - post zbędny - zlikwidowano)
- Tadeusz_Wysocki

- Kontakt:
"Polecenie służbowe dla wszystkich uczestników forum&am
Witajcie,
Dziś przypomnienie o ostatnich wzruszających pamiątkach rodzinnych przesłanych przez Christinę z Kanady do działu pomocy 12. z tytułem "GA.PA Exhibit researchers of surname Heba", trwają nasze dalsze poszukiwania, dzięki wszystkim za dotychczasową pomoc, jesteście wielcy!:
https://narodowa.pl/dzial/genealogia-epigenetyka/
A gdzie Wasze pamiątki do GA.PA? Przecież i one chcą żyć.
www.narodowa.pl
Dziś przypomnienie o ostatnich wzruszających pamiątkach rodzinnych przesłanych przez Christinę z Kanady do działu pomocy 12. z tytułem "GA.PA Exhibit researchers of surname Heba", trwają nasze dalsze poszukiwania, dzięki wszystkim za dotychczasową pomoc, jesteście wielcy!:
https://narodowa.pl/dzial/genealogia-epigenetyka/
A gdzie Wasze pamiątki do GA.PA? Przecież i one chcą żyć.
www.narodowa.pl