Ja bym z wielką chęcią korzystała z tego typu wtyczki - szczególnie do wersji mobilnej strony, z której obecnie nie da się korzystać na standardowych smartfonach. Obecnie muszę przełączać forum na widok desktopowy i ile się nadenerwuję zanim kliknę w odpowiednie miejsce, to tylko ja to wiem
Widzę, że wszyscy tutaj rzucili się, jakbyś chciał ich zmusić do zmiany wyglądu strony, a chyba nie doczytali, że chodzi o dodatkową wtyczkę dla chętnych. Nieładnie.
- Z nielicznych konstruktywnych uwag powyżej sugerowałabym użycie bardziej kontrastowych kolorów - widzę, że chciałeś dopasować się do obecnej zieleni, ale myślę, że coś spełniającego obecne warunki WCAG byłoby super.
- Te serduszka rzeczywiście mogłyby być jako własne ulubione posty, do których chcemy szybko przeskoczyć ze strony głównej - obecnie na mailu i na dysku mam listę z wątkami, do których czasem zaglądam po inspiracje i wiedzę, a tak mogłabym szybko do nich przejść korzystając z tej samej strony, super pomysł.
- Boczny pasek wiedzę jest mocno roboczy - wychwycenie najpopularniejszych zakładek wymagałoby wejścia w analitykę forum, ale pewnie da się wybrać na czuja najważniejsze/najpopularniejsze zakładki taki jak Genetyka, Skanoteka itp. a reszta widoczna byłaby po rozwinięciu.
Gdybyś jednak zdecydował się kontynuować ten projekt to proszę napisz tutaj z linkiem do wtyczki i chętnie z niej będę korzystać