Podziękowania
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Bożena_Prymus

Podziękowanie
Chciałabym na forum podziękować Panu Markowi Białobrzeskiemu za okazaną mi pomoc .
Pozdrawiam Bożena
Pozdrawiam Bożena
- Kaczmarek_Aneta

Podziękowanie
Bardzo dziękuję Michałowi (mziel) za indeksację Libiszowa.
Dzięki Twojej pracy odnalazłam dziś akt ślubu moich 5xpradziadków
Pozdrawiam serdecznie
Aneta
Dzięki Twojej pracy odnalazłam dziś akt ślubu moich 5xpradziadków
Pozdrawiam serdecznie
Aneta
Biblioteka kresowa
Witam
Składam wielkie podziękowanie Panu Waldemarowi Stankiewiczowi za Bibliotekę kresową " Potyczki z genealogią ". I choć to nie moje strony ale
znalazłam bardzo ważny dokument dotyczący dalekich krewnych.
Panie Waldemarze bardzo dziękuję.
Czy jest może jakiś pomysł aby zrobić Bibliotekę Podolską? Dużo ważnych informacji i dokumentów jest nie zebranych w jednym miejscu? Dla starszych szukanie tu na forum jest jak dżungla?
Pozdrawiam serdecznie
Bożena
Składam wielkie podziękowanie Panu Waldemarowi Stankiewiczowi za Bibliotekę kresową " Potyczki z genealogią ". I choć to nie moje strony ale
znalazłam bardzo ważny dokument dotyczący dalekich krewnych.
Panie Waldemarze bardzo dziękuję.
Czy jest może jakiś pomysł aby zrobić Bibliotekę Podolską? Dużo ważnych informacji i dokumentów jest nie zebranych w jednym miejscu? Dla starszych szukanie tu na forum jest jak dżungla?
Pozdrawiam serdecznie
Bożena
Podziękowania
Pragnę podziękować wszystkim Państwu, którzy mnie wspierali, udzielali mi cennych wskazówek, zawsze służyli pomocą, z ogromna życzliwością i cierpliwością wyjaśniali zawikłane przepisy i zasady, które często stają na drodze w naszych poszukiwaniach.
Dzięki Państwu w 2016 roku osiągnęłam ogromny sukces w mojej trwającej zaledwie dwa lata pasji.
Odnalazłam rodzinę na antypodach, o której nie miałam bladego pojęcia, odwiedzili mnie i utrzymujemy bardzo bliski kontakt.
Dziękuję jeszcze raz, bez Państwa pomocy byłoby to niemożliwe !!!
Życzę Wszystkim
Szczęśliwego Nowego Roku 2017
Dzięki Państwu w 2016 roku osiągnęłam ogromny sukces w mojej trwającej zaledwie dwa lata pasji.
Odnalazłam rodzinę na antypodach, o której nie miałam bladego pojęcia, odwiedzili mnie i utrzymujemy bardzo bliski kontakt.
Dziękuję jeszcze raz, bez Państwa pomocy byłoby to niemożliwe !!!
Życzę Wszystkim
Szczęśliwego Nowego Roku 2017
Pozdrawiam
Agnieszka
Agnieszka
- Krystyna.waw

- marzanna62

Ja tez dziekuje wszystkim indeksujacym za indeksy. Dzieki Wam i indeksom w parafii Chmielnik znalazlam mojego rodzinnego "wędrowniczka" który w połowie XIX wieku wedrowal przez 4 parafie choc pochodzil z rodziny włosciankiej trzymajacej sie przez wiele pokolen jednej miejscowsci. Dzieki tym indeksom Chmielnika ustalilam droge "mojego" Wojciecha i odnalazlam gałezie rodziny o których nie miałam pojecia ze istnieja. Dzieki za poświecony czas i Olbrzymią prace wszystkim Indeksujacym.
Dzięki równiez tym którzy na naszym forum dziela sie swoim genealogicznym doswiadczeniem.
Dzięki równiez tym którzy na naszym forum dziela sie swoim genealogicznym doswiadczeniem.
Marzanna
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Szukam nazwisk Rzemieniec, Rzemieniecki itp
Podziekowania dla pani Iwony Grabskiej
..
Za zindeksowanie Rodziny Połeć i Dobrowolskich z Nadziejowa w woj. Swietokrzyskim!
Ile to czasu szukalam tych danych!
DZIEKUJE!!
Z Prowansji,
Agnieszka DURAY (Bąk)
Za zindeksowanie Rodziny Połeć i Dobrowolskich z Nadziejowa w woj. Swietokrzyskim!
Ile to czasu szukalam tych danych!
DZIEKUJE!!
Z Prowansji,
Agnieszka DURAY (Bąk)