Parafia Chmielnik, diecezja Kielecka pomogę

Mam listę, wykaz i pomogę w odszukaniu osób z tej listy, tego wykazu

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

ela_cwiklinska

Sympatyk
Mistrz

Post autor: ela_cwiklinska »

Mam także nadzieję, że ten wątek jest aktualny. W parafii Chmielnik odnalazłam moich prapra...dziadków Andrzeja Jagodzińskiego
i Rozalię z d. Jóźwik oraz informacje o ich dzieciach. Bardzo proszę o skan aktu ślubu z 1801 Andrzeja Jagodowskiego i Rozalii z d. Jóźwik.
Pozdrawiam. Elżbieta Ćwiklińska
vitoo

Sympatyk
Ekspert

Post autor: vitoo »

Temat chyba jednak nie jest akutalny ale na wszelki wypadek podpiszę się pod prośbami. Interesuje mnie pojedyncza metryka z par. Chmielnik. Pozdrawiam! Witek
Lintner

Sympatyk

Post autor: Lintner »

Witam, mnie interesuje akt zgonu Rozalii Kokoszka z 1948r.

Tomek
Pozdrawiam
Tomek
Awatar użytkownika
Rysiak_Lukasz

Post autor: Rysiak_Lukasz »

Witam, dawno mnie tutaj na forum nie było. Wszelkie informacje zapisałem sobie i będę szukał. Szybciej będę odpowiadał jeśli Państwo bedziecie pisali do mnie na maila. Tam przeglądam na bierząco. Co do metryk które posiadam, są one do roku 1914 . Tak więc Lintner ale nie mogę Ci pomóc.

Pozdrawiam
Łukasz
EwaMiz

Sympatyk

Post autor: EwaMiz »

Rysiak_Lukasz pisze:Szybciej będę odpowiadał jeśli Państwo bedziecie pisali do mnie na maila.

Pozdrawiam
Łukasz
Na jaki adres można do pana pisać?

Wysłałam pw o aktach, których szukam.

Będę wdzięczna za informacje.

Pozdrawiam
Ewa
Awatar użytkownika
Stradowski_Jacek

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Stradowski_Jacek »

Witajcie!
Informuję wszystkich zainteresowanych metrykami i a.s.c. z ksiąg chmielnickiej parafii, że jestem już bliski ukończenia procesu ich indeksowania. Myślę, że koniec nastąpi w listopadzie 2016 r. i wtedy Administratorzy zgodnie z przyjętą regułą udostępnią w GenBazie cały zasób z par. Chmielnik z lat 1722 - 1874.

Jacek Stradowski
vitoo

Sympatyk
Ekspert

Post autor: vitoo »

stradów pisze:Witajcie!
Informuję wszystkich zainteresowanych metrykami i a.s.c. z ksiąg chmielnickiej parafii, że jestem już bliski ukończenia procesu ich indeksowania. Myślę, że koniec nastąpi w listopadzie 2016 r. i wtedy Administratorzy zgodnie z przyjętą regułą udostępnią w GenBazie cały zasób z par. Chmielnik z lat 1722 - 1874.

Jacek Stradowski

W którym folderze należałoby szukać metryk z par. Chmielnik jeśli zostaną zamieszczone w GenBazie? W tej chwili zasoby posortowane są według archiwum w którym są przechowywane. Pozdrowienia! Witek
Bibi

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Bibi »

Chmielnik już cały zindeksowany a wGenbaze nie ma !
Dlaczego??
pozdrawiam
Basia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Posiadam listę, wykaz”