Parafia Chmielnik, diecezja Kielecka pomogę
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
ela_cwiklinska

- Rysiak_Lukasz
Witam, dawno mnie tutaj na forum nie było. Wszelkie informacje zapisałem sobie i będę szukał. Szybciej będę odpowiadał jeśli Państwo bedziecie pisali do mnie na maila. Tam przeglądam na bierząco. Co do metryk które posiadam, są one do roku 1914 . Tak więc Lintner ale nie mogę Ci pomóc.
Pozdrawiam
Łukasz
Pozdrawiam
Łukasz
- Stradowski_Jacek

Witajcie!
Informuję wszystkich zainteresowanych metrykami i a.s.c. z ksiąg chmielnickiej parafii, że jestem już bliski ukończenia procesu ich indeksowania. Myślę, że koniec nastąpi w listopadzie 2016 r. i wtedy Administratorzy zgodnie z przyjętą regułą udostępnią w GenBazie cały zasób z par. Chmielnik z lat 1722 - 1874.
Jacek Stradowski
Informuję wszystkich zainteresowanych metrykami i a.s.c. z ksiąg chmielnickiej parafii, że jestem już bliski ukończenia procesu ich indeksowania. Myślę, że koniec nastąpi w listopadzie 2016 r. i wtedy Administratorzy zgodnie z przyjętą regułą udostępnią w GenBazie cały zasób z par. Chmielnik z lat 1722 - 1874.
Jacek Stradowski
stradów pisze:Witajcie!
Jacek Stradowski
W którym folderze należałoby szukać metryk z par. Chmielnik jeśli zostaną zamieszczone w GenBazie? W tej chwili zasoby posortowane są według archiwum w którym są przechowywane. Pozdrowienia! Witek