Książka telefoniczna- Warszawa
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Czerkawska_Ewa

Książka telefoniczna miasta Warszawy
Dziękuję Jerzemu za pomoc.
Pozdrawiam,
Ewa
Pozdrawiam,
Ewa
książka telefoniczna Warszawa 1979-1981
Witam.
Potrzebuje książka telefoniczna dot Warszawie lat 1979-1981.
Zenek
Potrzebuje książka telefoniczna dot Warszawie lat 1979-1981.
Zenek
- Kaczmarek_Aneta

książka telefoniczna Warszawa 1979-1981
Witaj Zenku,
online raczej nie znajdziesz (są starsze) - można szukać albo w archiwum albo u prywatnych oferentów, np.:
http://olx.pl/oferta/ksiazki-telefonicz ... 53K4W.html
Może jednak ktoś posiada?
Z podobnego okresu mam jedynie Spis pocztowych numerów adresowych (wyd. 1974), czyli potocznie pocztowych kodów, więc jest wykaz pocztowych numerów dla ówczesnych miast wojewódzkich (ulice) oraz dla placówek pocztowo-telekomunikacyjnych (gdyby ktoś potrzebował)
Pozdrawiam,
Aneta
online raczej nie znajdziesz (są starsze) - można szukać albo w archiwum albo u prywatnych oferentów, np.:
http://olx.pl/oferta/ksiazki-telefonicz ... 53K4W.html
Może jednak ktoś posiada?
Z podobnego okresu mam jedynie Spis pocztowych numerów adresowych (wyd. 1974), czyli potocznie pocztowych kodów, więc jest wykaz pocztowych numerów dla ówczesnych miast wojewódzkich (ulice) oraz dla placówek pocztowo-telekomunikacyjnych (gdyby ktoś potrzebował)
Pozdrawiam,
Aneta
Witam,
Mam książkę telefoniczną Warszawy (wg tytułu z tamtych lat to spis telefonów miasta st. Warszawy) abonentów prywatnych (telefony mieszkaniowe) z roku 1976/78 (cała) oraz z roku 1988 pierwszy tom (Abakanowicz – Marczak).
Jeżeli ktoś potrzebuje informacji – mogę sprawdzić.
Sam także potrzebuję informacji, z drugiego tomu 1988 r., nazwisko na Sz. Jeśli ktoś ma ten tom książki to bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Mariusz
Mam książkę telefoniczną Warszawy (wg tytułu z tamtych lat to spis telefonów miasta st. Warszawy) abonentów prywatnych (telefony mieszkaniowe) z roku 1976/78 (cała) oraz z roku 1988 pierwszy tom (Abakanowicz – Marczak).
Jeżeli ktoś potrzebuje informacji – mogę sprawdzić.
Sam także potrzebuję informacji, z drugiego tomu 1988 r., nazwisko na Sz. Jeśli ktoś ma ten tom książki to bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Mariusz
poszukiwanie Warszawa
Proszę o sprawdzenie nazwiska Zysiński(a)
Pozdrawiam!!!
Krzysiek
Pozdrawiam!!!
Krzysiek
-
Anna_Rutkowska

poszukiwanie Warszawa
Dzień dobry,
bardzo proszę o sprawdzenie: Magdalena Cybulska, ul. Lindleya.... (chodzi mi właśnie o ustalenie dokładnego adresu)
bardzo proszę o sprawdzenie: Magdalena Cybulska, ul. Lindleya.... (chodzi mi właśnie o ustalenie dokładnego adresu)
poszukiwanie Warszawa
Witaj Krzysztofie,
Posiadam książkę telefoniczną klienci indywidualni z roku 2001. Nazwiski Zysiński figuruje. Konkretnie Zysiński Emil ul. Korsykańska
telefon nie wiem czy aktualny.
Pozdrawiam
Marek
Posiadam książkę telefoniczną klienci indywidualni z roku 2001. Nazwiski Zysiński figuruje. Konkretnie Zysiński Emil ul. Korsykańska
telefon nie wiem czy aktualny.
Pozdrawiam
Marek
-
Kwiatkowski

poszukiwanie Warszawa
Dzień dobry
Bardzo proszę o sprawdzenie : Bogumiła Zalewska, (chodzi mi o ustalenie dokładnego adresu mojej cioci )
Pozdrawiam Piotr
Bardzo proszę o sprawdzenie : Bogumiła Zalewska, (chodzi mi o ustalenie dokładnego adresu mojej cioci )
Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam
Piotr
Piotr