kwroblewska pisze:Beato [fiolet], problem poruszyła osoba, która od 2010 roku jest na forum a dopiero w 2016!! zaczęło jej to przeszkadzać.
Jeśli nie chce się odbierać jakiś dźwięków, jeśli są denerwujące trzeba je sobie wyłączyć. Krystyna
Ok, ja to wszystko rozumiem. Ja też jestem na forum od 2-ch lat i dopiero teraz o tym piszę, a w sumie przeszkadzało/nieprzeszkadzało - powiedzmy denerwowało mnie to od samego początku.
Jest to normalną obronną reakcją każdego organizmu, że jeżeli czegoś nie znamy wzbudza w nas lęk i obawę. Jak nie znam języka - wkurza mnie jak coś mi "trekocze" a ja nie wiem o co chodzi.
Hmmm? Napisałaś "trzeba wyłączyć" - nic nie trzeba - nie będę wyłączała fonii z powodu jednej otwartej strony dla innych. Uważam, że jak sobie będę chciała posłuchać "świergotania, trekotania" to sobie wejdę na stronę obcojęzyczną, a na polskiej wolałabym usłyszeć dźwięk w zrozumiałym mi języku.
Nie jestem, za żadną ze stron waśni - piszę sama za siebie. I nie interesują mnie wasze kłutnie, zwady, bitwy, m/ lubiącymi się a nie lubiącymi.
Szkoda, że nikt nie potrafi wysłuchać "szarego uzytkownika forum", tylko wiecznie sobie "dogryzanie", między sobą.
Napisałaś :
kwroblewska pisze:Beato [fiolet], problem poruszyła osoba, która od 2010 roku jest na forum a dopiero w 2016!! zaczęło jej to przeszkadzać.
Co od razu oznacza: "napisała to osoba, której nie lubię" - więc muszę jej kontrę stawić !!! i Nie ważne, że są osoby, które próbowały od siebie coś dopisać, ocenić ? Ich olać lub postem takim jak powyżej "przekonać do swojej racji nie wysłuchując ich kąpletnie i mieć głęboko gdzieś co oni myślą - najlepiej w ostatniej dekadzie ich życia wysłać "
na darmową naukę języka".
I jak tu się na tym forum odezwać ? Jest to bardzo przykre ;-(
Pozdrawiam
Beata
Otfinowski/a, Skiba, Toporek, Nowak, Miś, Popek, Kwapień, Kwaśniwski/a
Parafie małopolskie i świętokrzyskie: Książ Wielki, Niegardów, Proszowice, Prandocin, Kozłów i okoliczne

.