A to polecam bardzo ciekawy referat poświęcony ewidencji ludności południowego Mazowsza:bernard123 pisze:Interesują mnie tereny południowego Mazowsza.
http://www.archiwa.gov.pl/images/storie ... ienski.pdf
Pozdrawiam,
AK
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

A to polecam bardzo ciekawy referat poświęcony ewidencji ludności południowego Mazowsza:bernard123 pisze:Interesują mnie tereny południowego Mazowsza.

orazPo co rozdrabniać sie i szukać (budować) nowe, niedopracowane fora. Są strony Towarzystw Regionalnych takze posiadające wielu uczestników.
Całe szczęście czasy, gdy takie głosy było słychać odeszły już w niepamięć i widzę, że nawet niektórzy przeciwnicy różnorodności płaszczyzn informacyjnych, dzisiaj wspierają tę ideę.dlaczego genealodzy.pl nie moze albo nie moglby "goscic" wszystkich ?

Ja również Cieszę się z inicjatywy powstania Mazowieckiego Towarzystwa Genealogicznego. Cieszę się również, że w sprawę zaangażował się Janusz Stankiewicz. Jest to osoba niezwykle aktywna, zainteresowana nie tylko własną genealogią lecz również propagowaniem jej rozwoju i pomocą dla innych. To dobrze wróży.Janusz_Stankiewicz pisze:Bardzo się cieszę, że Staszek jest „sercem” z MazTG – to dobrze wróży przyszłości inicjatywy...